Haastepyöräily -kampanja puolessa välissä

Kampanjan puoleen väliin mennessä on poljettu 464 036 pyöräilykilometriä, joka on lähet 100 000 km enemmän kuin viimevuonna tähän aikaan. Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily -kampanjassa on mukana 33 kuntaa, jotka kisailevat kolmessa eri sarjassa.

Reaaliaikainen kuntaranking kertoo tilanteen

Haastepyöräilyn suoritukset kirjataan pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, minkä vuoksi tilannetta voidaan seurata reaaliaikaisesti kilometrien tai asukaslukuun suhteutetun kilometrimäärän mukaan. Kunnat kisaavat kolmessa sarjassa. Alle 5000 asukkaan sarjassa johtopaikalla on Kihniön kunta, Kokemäki johtaa yli 5000 asukkaan sarjaa ja yli 10 000 asukkaan sarjaa johtaa Ulvila. Reaaliaikaisen tilanteen näet Haastepyöräily -kampanjan nettisivulta kuntaranking kohdasta.

Vielä kerkeää mukaan – mobiilisovellus on ympärivuotinen

Vielä on mahdollisuus lähteä mukaan keräämään kilometrejä omalle kunnalle. Maksuttoman mobiilisovelluksen voi hakea sovelluskaupasta ja ladata kännykkään. Sovelluksesta saa helposti ja nopeasti tehtyä kirjauksen. Sinne voi kirjata minkä pituisen pyöräilymatkan vaan. Kunnissa voi olla myös muita kirjausmenetelmiä.

Kaikkien kuntien eri kirjausjärjestelmillä tehdyt tulokset kerätään yhteen ja ilmoitetaan nettisivullamme kampanjan päätyttyä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntavirastojen kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

Ajankohtaista