Haastepyöräily kampanjassa poljettiin yli 1 000 000 kilometriä

Tämän vuoden Haastepyöräily kampanjassa poljettiin yhteensä 1 083 155 km pyöräilykilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä osassa kunnissa. Haastepyöräilyn nettisivulla oleva kuntarankinglaskuri toimii vuoden loppuun asti ja syksylläkin on erilaisia pyöräily tapahtumia, jossa Haastepyöräily mobiilisovellus toimii kirjausalustana.

Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily -kampanjassa on mukana 41 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin / kunnan asukaslukuun.

Haastepyöräily kampanjassa alle 5000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5000 asukkaan sarjan Huittinen ja yli 10 000 asukkaan sarjan Eura.

 

Mobiilisovellus on ympärivuotinen

Maksuton mobiilisovellus toimii vuoden ympäri. Se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille ja sinne voi kirjata minkä pituisen pyöräilymatkan vaan, joka jää ylös omaan historiaan.

  • Tänä vuonna saimme taas paljon uusia mobiilisovelluksen käyttäjiä ja olemme saaneet heiltä vain positiivista palautetta mobiilin käytöstä, kertoo LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Palkinnot

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntavirastojen kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.