Haemme joukkueeseemme Terveysliikunnan kehittäjää

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) on alueellinen liikuntajärjestö. Liikutamme lapsia ja aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten kanssa työskenteleviä, seuratoimijoita ja työyhteisöjä liikuttamaan muita. Puhumme liikunnan puolesta päättäjille. Perustehtävämme on liikunnalliseen elämäntapaan innostaminen.

 

Haemme joukkueeseemme Terveysliikunnan kehittäjää vastaamaan terveysliikunnan kehittämisestä tavoitteena lounaissuomalaisten elinvoimaisuuden vahvistaminen.

Tehtävä edellyttää

Hyvää urheiluseuratoiminnan tuntemusta, kiinnostusta terveysliikuntaan ja sen kehittämiseen, vuorovaikutustaitoja, verkostoitumis- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Toimialueena on Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakunnat, joten työ edellyttää ajokorttia.

Arvostamme

Laaja-alaista liikunnan ja urheilun sekä järjestökentän tuntemusta, liikunta-alan koulutusta,
innostavaa ja myyntihenkistä otetta työhön, valmiutta kouluttaa ja tuottaa koulutussisältöjä.

Tehtävä tarjoaa

Näköalapaikan terveysliikuntaan, haasteellisen tehtäväkentän ja sporttisen työyhteisön, kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.
 

Toimen sijaintipaikkana on Turku. Työ on mahdollista aloittaa 1.5.2022.
Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka Läärä (jukka.laara@liiku.fi).

Tule kanssamme toteuttamaan yhteistä visiota ”Liikunta elämäntavaksi”.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 31.3.2022 mennessä joko sähköpostitse (jukka.laara@liiku.fi) tai postitse (LiikU/Jukka Läärä, Humalistonkatu 6, 20100 Turku).

Kuva: Aluejärjestöjen kuvapankki