Talven Mestariliikkuja -kampanja 14.1.-31.3.2019 starttaa

Mestariliikkujakampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan! Säännöllinen uurastus palkitaan Kisälli- tai Mestariliikkuja -tittelillä, mutta voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaankin.

Liikuntamuotoina ovat hiihto, juoksu, kävely, sauvakävely, lumikenkäily, retkiluistelu ja potkukelkkailu, eli huonokaan lumitilanne ei siis estä liikkumista! Kampanjan sivulta voit tulostaa suorituskortin. Alle 20 -vuotiaille oma sarja ja palkinnot!

Mestariliikkujaksi pääset, kun

  • Suorituksia on vähintään 35 kertaa eri päivinä
  • Suorituskilometrejä on vähintään 500 km
  • Hinta on 15 € ja tittelin saajat palkitaan diplomilla, mitalilla, tuotepalkinnolla ja palkitsemistilaisuudella

Kisälliliikkujaksi pääset, kun:

  • Suorituksia on vähintään 20 kertaa eri päivinä
  • Suorituskilometrejä on vähintään 250 km
  • Hinta on 10 € ja tittelin saajat palkitaan diplomilla, tuotepalkinnolla ja palkitsemistilaisuudella

Kampanjaan voit osallistua myös maksutta ilmoittamalla omat tiedot ja kilometrimäärän kampanjan loputtua nettisivuille. Näin osallistut lahjakortin ja muiden palkintojen arvontaan.

Ilmoittautuminen 7.4. mennessä kampanjan nettisivulle, johon ilmoitat kokonaissuorituksen ja muut tiedot. Ilmoittautumalla osallistut palkintojen arvontaan. Mestari- ja kisälliliikkujaksi ilmoittautuneille lähetämme laskun ja kutsun palkitsemistilaisuuteen.

Palkitsemistilaisuus järjestetään huhtikuussa kaikille Kisälli- ja Mestariliikkujille, jossa jaetaan diplomit ja mitalit kakkukahvien kera. Mestari- ja  Kisälliliikkujien kesken arvotaan myös palkintoja, jotka luovutetaan palkitsemistilaisuudessa. Palkitsemistilaisuuteen estyneille mitali, diplomi ja mahdollinen palkinto postitetaan suoraan kotiin.

Lisätiedot, suorituskortti ja ilmoittautuminen www.satakunnanhiihto.fi

 

 

Ajankohtaista