Alueelliset testikiertueet


LiikU järjestää alueemme kuntien kanssa alueellisia testitapahtumapäiviä ja on mukana muissa eri työikäisten ja ikääntyneitten tapahtumissa sekä messuilla testauspisteiden kanssa.

Valtakunnallinen ja alueellinen testikiertue on kiertänyt alueellamme menestyksellisesti yli kymmenen vuoden ajan. Testikiertue kuljettaa mukanaan kuntotestiaseman ja neuvontapisteen, sekä asiantuntevan testiporukan!

 

LiikU järjestää avoimen testikierteueen syksyllä 2020 työikäisille. Sivua päivitetään kokoajan.

Poriliikkuu Terveys- ja hyvinvointitapahtuma ke 30.9. klo 10.00-17.30 Porin nuorisotalo, Isolinnankatu 12
SIIRRETTY 2021 - Pomarkun SuomiMies seikkailee testitapahtuma, monitoimihalli, Vanhatie 32
SIIRRETTY 2021 - Liikkuva Huittinen testitapahtuma, Huittisten liikuntahalli, Kirjatie 2 B
SIIRRETTY 2021 - Rauman hyvinvointipäivä

Osallistujat testataan helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella SuomiMiehen kuntotestillä. InBody -testillä mitataan kehonkoostumusta, mm. rasvan ja lihasten määrää, lihastasapainoa ja sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, Polar-kuntotestillä kestävyyskuntoa ja puristusvoimamittauksella lihasvoimaa, joka kuvaa karkeasti lihasvoimaa ja ennustaa toimintakykyä. Testien jälkeen kaikki saavat testipalautteen. Lisäksi tarjotaan tietoa liikkumisesta ja syömisessä. Tapahtumassa saat myös materiaaleja ja oppaita.

Testit ovat avoimet kaikille työikäisille. Myös naiset ovat tervetulleita! Mukana tapahtumassa on eri tahoja tekemässä omia testauksia ja esittelemässä toimintaansa. Tilaisuus on maksuton.

Tarkempia tietoja testeistä löydät tästä.