Suomimies seikkailee ja alueelliset testikiertueet


LiikU järjestää alueemme kuntien kanssa alueellisia SuomiMies Seikkailee testipäiviä ja on mukana muissa eri työikäisten ja ikääntyneitten tapahtumissa sekä messuilla testauspisteiden kanssa.

Valtakunnallinen ja alueellinen testikiertue on kiertänyt alueellamme menestyksellisesti usean vuoden ajan. Testikiertue kuljettaa mukanaan kuntotestiaseman ja neuvontapisteen, sekä asiantuntevan testiporukan!

 

Syksy 2018 avoimet tapahtumat työikäisille

  • Porissa Poriliikkuu-tapahtuma ke 26.9.2018 klo 12-18 Porin Nuorisotalo, Isolinnankatu 12.

  • Raumalla SuomiMies Seikkailee tapahtuma viikolla 41 (päivä tarkentuu elokuun aikana)

  • Pomarkussa SuomiMies Seikkailee tapahtuma ke 17.10.2018 klo 15-19 Pomarkun Monitoimihalli,Harjatie 1.

 

Osallistujat testataan helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella SuomiMiehen kuntotestillä. InBody -testillä mitataan kehonkoostumusta, mm. rasvan ja lihasten määrää, lihastasapainoa ja sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, Polar-kuntotestillä kestävyyskuntoa ja puristusvoimamittauksella lihasvoimaa, joka kuvaa karkeasti lihasvoimaa ja ennustaa toimintakykyä. Testien jälkeen kaikki saavat testipalautteen. Lisäksi tarjotaan tietoa liikkumisesta ja syömisessä. Tapahtumassa saat myös materiaaleja ja oppaita.

Testit ovat avoimet kaikille työikäisille. Myös naiset ovat tervetulleita! Mukana tapahtumassa on eri tahoja tekemässä omia testauksia ja esittelemässä toimintaansa. Tilaisuus on maksuton.

Tarkempia tietoja testeistä löydät tästä ja muita tietoja valtakunnalliselta SuomiMies sivustolta www.suomimies.fi.

 

Tulosta tästä tapahtumaesite: