Suomimies seikkailee ja alueelliset testikiertueet


LiikU järjestää alueemme kuntien kanssa alueellisia testitapahtumapäiviä ja on mukana muissa eri työikäisten ja ikääntyneitten tapahtumissa sekä messuilla testauspisteiden kanssa.

Valtakunnallinen ja alueellinen testikiertue on kiertänyt alueellamme menestyksellisesti yli kymmenen vuoden ajan. Testikiertue kuljettaa mukanaan kuntotestiaseman ja neuvontapisteen, sekä asiantuntevan testiporukan!

 

LiikU järjestää avoimen testikierteueen syksyllä 2019 työikäisille. Sivua päivitetään kokoajan.

Liikkuva Huittinen testitapahtuma to 5.9. klo 14-18, Huittisten liikuntahalli, Kirjatie 2 B
Poriliikkuu Terveys- ja hyvinvointitapahtuma ke 25.9. klo 12.00-17.30 Porin nuorisotalo, Isolinnankatu 12
Pomarkun SuomiMies seikkailee testitapahtuma ti 15.10. klo 14.00-17.30, monitoimihalli, Vanhatie 32
Kemiönsaari 12.11. (tarkemmat tiedot päivitettän myöhemmin)

Osallistujat testataan helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella SuomiMiehen kuntotestillä. InBody -testillä mitataan kehonkoostumusta, mm. rasvan ja lihasten määrää, lihastasapainoa ja sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa, Polar-kuntotestillä kestävyyskuntoa ja puristusvoimamittauksella lihasvoimaa, joka kuvaa karkeasti lihasvoimaa ja ennustaa toimintakykyä. Testien jälkeen kaikki saavat testipalautteen. Lisäksi tarjotaan tietoa liikkumisesta ja syömisessä. Tapahtumassa saat myös materiaaleja ja oppaita.

Testit ovat avoimet kaikille työikäisille. Myös naiset ovat tervetulleita! Mukana tapahtumassa on eri tahoja tekemässä omia testauksia ja esittelemässä toimintaansa. Tilaisuus on maksuton.

Tarkempia tietoja testeistä löydät tästä ja muita tietoja valtakunnalliselta SuomiMies sivustolta www.suomimies.fi.

 

Tulosta tästä tapahtumaesite: