Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – haastamme kaikki mukaan!

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä. Nyt on aika ideoida ja suunnitella omia liikkumisen tapahtumia!

Vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivä ajoittuu helatorstaille ja se avaa hienoja mahdollisuuksia ulkona ja luonnossa liikkumiseen. Tulkaa mukaan rakentamaan Suomen suurinta liikkumisen juhlapäivää ja haastakaa omat jäsenjärjestönne / paikallisyhdistyksenne / seuranne / paikallisosastonne/ tms. mukaan laajoin joukoin!!

Tapahtumakartta on jo auki
Uusi tapahtumakartta unelmienliikuntapäivä.fi on nyt auki ja kannustamme teitä viemään viestiä eteenpäin. Tapahtumakartaan kuka tahansa voi ilmoittaa oman liikkumisen tapahtumansa. Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa – luvassa on upeita palkintoja!.

Etkot kouluissa ja työpaikoilla jo 9.5. 
Unelmien liikuntapäivä haastaa koulut järjestämään Unelmien liikuntapäivän etkot 9.5. Millä porukalla te suunnittelette ja järjestätte liikettä toukokuiseen teemapäivään? 100 nopeimmalle tapahtuman ilmoittajalle luvataan t-paidat. 

Lisää tietoa unelmienliikuntapäivä

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eqBlPLeBfwc&feature=youtu.b