Kevään seurakoulutukset käyntiin tammikuussa!

Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset pyörähtävät käyntiin kevään osalta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tarjolla on laaja kattaus koulutuksia sekä aloitteleville, että kokeneemmille erilaisissa rooleissa toimiville seuratoimijoille. Poimi tulevista koulutuksista omasi ja ilmoittaudu mukaan kehittämään itseäsi ja sitä kautta myös seuraasi!

Koulutukset ovat maksuttomia Varsinais-Suomen osalta Kaarinan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon, Turun yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Vastaavasti Satakunnan osalta koulutukset ovat maksuttomia Euran, Eurajoen, Huittisten, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Rauman ja Säkylän yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Koulutuksiin voi osallistua myös Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkoston ulkopuolisista kunnista, jos koulutuksessa on vielä tilaa. Kumppanuusverkoston ulkopuolisille osallistujille koulutukset ovat maksullisia ja hinta määräytyy koulutuskohtaisesti.

Lue lisää Varsinais-Suomen monipuolisesta koulutustarjonnasta! www.liiku.fi/rajattomatseurakoulutuksetV-S

Lue lisää Satakunnan monipuolisesta koulutustarjonnasta! www.liiku.fi/rajattomatseurakoulutuksetSK