Pitkis-Sport 2020 perutaan koronan takia

Pitkis-Sport 2020 perutaan koronan takia, leirimaksut palautetaan täysimääräisinä

Koronapandemian takia Suomen hallitus on 22.4. kieltänyt yli 500 ihmisen tapahtumat heinäkuun 2020 loppuun asti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tämän kesän Pitkis-Sport joudutaan jättämään väliin.

Jo maksetut leirimaksut palautetaan täysimääräisinä. Työn määrä on suuri, mutta yrittämme palauttaa kaikki maksut vielä toukokuun aikana. Leirimaksun maksaneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ensi viikolla maanantaista 27.4. alkaen.

– Pitkiksen tämän kesän teemaksi oli sovittu yhteisöllisyys. Nyt emme voi kokoontua isolla joukolla leireilemään ja joudumme liikunnassakin noudattamaan turvaetäisyyksiä. Annetaan liikunnallisen elämäntavan silti yhdistää niin lapset kuin aikuisetkin. Palaamme Pitkikselle vuoden päästä, vakuuttaa leirin johtaja Pasi Pihlavisto.

Pitkis-Sportin johtoryhmä kokoontuu ensi viikolla suunnittelemaan virtuaalista Pitkis-kokemusta heinäkuun alkuun.

– Kerromme lisää heti, kun ”Etä-Pitkis 2020:n” toteutustavoista on päästy selvyyteen, lupaa Pitkiksen leiripäällikkö Elina Setälä.

Pitkis-Sport liikuntaleirin järjestää voittoa tavoittelematon liikunnan aluejärjestö, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry eli LiikU.

Lisätietoja:
LiikUn Porin toimisto: (02) 529 6600