Lähde mukaan tekemään musavideota!

Erilaisen kevään myötä, kun isot liikuntaleirimme Kesis ja Pitkis-Sport jäävät toteutumatta perinteisin suunnitelmin, niin luvassa on 29.6.-3.7. leiripuuhaa ja -fiilistä Etä-Pitkiksen merkeissä! Kaikki vanhat ja uudet leiriläiset ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan. 

Miten liityn mukaan Etä-Pitkikselle?

Etä-Pitkikselle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Leiriviikon aikana facebookissa ja instagramissa tullaan julkaisemaan paljon liikuntahaasteista. Viikko tulee sisältämään myös livetapahtumia. Ota seurantaan Pitkiksen somekanavat facebook @PitkisSportOriginal, instagram @pitkissport ja youtube @liikufi, niin pysyt ajantasalla!

Lähde mukaan musavideon tekoon!

Etäleirillä tullaan julkaisemaan uusi musavideo Pitkiksen tutusta biisistä Pitkis-Boys! Haastamme kaikki tekemään musavideota kanssamme. Koostamme lähettämistänne videoista Etä-Pitkis 2020 musavideon. LiikU pidättää oikeuden valita julkistettavat videot tai osan niistä. Huomioithan, että videon oikeudet siirtyvät LiikUlle lähettäessäsi videon, jolloin sitä voidaan editoida sekä käyttää markkinointiin. Kaikilla alaikäisillä videoon osallistuneilla tulee olla huoltajan lupa videolla näkymiseen. Biisi, ohjeet musavideon tekemiseen ja lähettämisen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ. Lähetä videosi sunnuntaihin 14.6.2020 klo 23.59 mennessä!