Leiriehdot

Leirimaksu  
Maksu sisältää opetuksen ja koulutukset, materiaalit, ohjatun liikunnan, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala), leirituotteen, tapaturmavakuutuksen ja kuljetuksen. Turun Sanomat tukee Kesiksen Nuorisojohtajaleiriä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero. 
Perushinta 163€/ hlö 
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 153€/ hlö 


Kuljetukset  
Nuorella on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen. Menokuljetus järjestetään ma 10.6. aamupäivällä Turusta. Paluukuljetukset pe 14.6. iltapäivällä seuraaville paikkakunnille: Aura, Humppila, Kaarina, Kyrö, Laitila, Marttila, Naantali, Oripää, Raisio, Riihikoski, Salo, Turku, Uusikaupunki ja Yläne. Kuljetus sisältyy leirimaksuun.  

Laskutus  
Leirimaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900.  

Peruutusehdot  
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2019 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2019 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku.  

Leiriopas  
Leiriopas lähetetään nuoren ja huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.) 

Tietosuoja 
LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin