Nuorisoleiri

KIITOS KAIKILLE KESIS 2019 LEIRILLÄ MUKANA OLLEILLE NUORISOLEIRILÄISILLE!

Kesiksen Nuorisoleiri on 12-15-vuotiaille tarkoitettu leiri, jossa on monipuolisesti lajitutustumisia ja hauskaa yhdessäoloa. Leirillä käydään läpi eri liikuntalajeja ja muita tärkeitä asioita, jotka nuoria kiinnostavat. Nuorisoleiriläiset majoittuvat omassa teltassa tai kaverin kanssa samassa teltassa. Tarkoituksena on viettää kiva leiriviikko samanhenkisten nuorten kanssa liikkuen ja elämyksiä hakien. Nuorisoleirillä on omat ohjaajat, jotka vetävät myös suuren osan lajeista. 

LEIRIEHDOT

Leirimaksu 
Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Osuuskauppa (TOK) tukee leiriä ja asiakasomistajat saavat 20 € alennuksen leirimaksusta. S-etukortti on talouskohtainen ja edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1240-alkuinen numerosarja. 
Perushinta 173 € 30.4.2019 asti, tämän jälkeen 193 € 
S-etuhinta 153 € 30.4.2019 asti, tämän jälkeen 173 €
 
Muutamat leiriosuudet ovat lisämaksullisia +30 €, joilla katetaan lajien lisäkulut. 

Kuntayhteistyö 
Aura, Humppila, Marttila, Oripää ja Pöytyä tekevät LiikUn kanssa kuntayhteistyötä leiritoiminnassa. Kuntayhteistyön kautta edellä mainittujen kuntien leiriläisten hinta on 153 € 30.4.2019 asti. Yhteistyökunnat tarjoavat myös kuljetuksen kuntalaisilleen maksutta. 

Kuljetukset 
Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen leirille. Kuljetukset järjestetään: Kaarinasta, Laitilasta, Naantalista, Raisiosta, Salosta, Turusta ja Uudestakaupungista. Kuljetus on maksullinen ja se tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetusten hinta on 22 € / hlö (meno-paluu). Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä. 

Laskutus 
Leirimaksu ja mahdollinen kuljetusmaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900. 

Peruutusehdot 
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2019 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2019 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku. 

Leiriopas 
Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.).

Tietosuoja 
LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.