Leiriehdot Kesis 2019 Perheleirit

Ilmoittautuminen  
Jokaiselle perheleirille mahtuu 25 aikuinen-lapsiparia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 25.5.2019.  

Leirimaksu ja laskutus  
Maksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Sanomat tukee Kesiksen perheleirejä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero. 

Perheleirien 1 ja 2 hinta: 
Perushinta 79€/ hlö 
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 69€/ hlö 
Perhesportin hinta: 
Perushinta 109€/ hlö 
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 99€/ hlö 

Leirimaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900.  

Kuljetukset  
Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois. 

Peruutusehdot  
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2019 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2019 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku.  

Leiriopas  
Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.).

Tietosuoja 
LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.