Perhesport

12.-15.6.2018

Perhesportilla 7-9-vuotiaat leiriläiset pääsevät osaksi isoa Kesistä viettäen koko leiriviikon Ahtelassa yhdessä tutun ja turvallisen aikuisen kanssa. Aikuinen voi lähteä leirille yhden tai kahden lapsen kanssa. Jokaisesta lapsesta on täytettävä oma ilmoittautumiskaavakkeensa. Perhesportilla majoitutaan teltassa, kokeillaan yhdessä ja erikseen useampaa liikuntalajia, pelataan, leikitään, saunotaan ja saadaan uusia leirikavereita. Leiriläisillä tulee olla oma teltta. Perhesportin lajikokeiluissa mukana mm. rantapelit, sirkustelu, ohjelmapisteet, pallopelit, yleisurheilu ja Kesis-seikkailu.

Perhesportin ohjelmarunko löytyy tämän sivun alalaidasta liitetiedostona.

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN

Perhesportin hinta:

Turun Sanomien kestotilaajille 98€/hlö (norm. 108€/hlö). Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen. 

Hinta sisältää lajikokeilut, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2018 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2018 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan.

Lasku leiristä lähetetään ilmoittautumisen yhtedyessä annettuun sähköpostiin. Leiriopas, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. päiväohjelma, varustelista, yms.) lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä.