Sporttipaketit

Kesis 2020 leiriä ei järjestetä koronavirusepidemian takia. Nyt onkin jo hyvä laittaa Kesis 2021 leiriviikko (14.-18.6.2021) muistiin.

Leiriläinen valitsee  iän ja oman mielenkiinnon perusteella itselleen leiriosuuden, johon osallistuu Kesiksellä. Sen lisäksi Kesiksellä on luvassa monipuolista menoa ohjelmapisteillä, uintia sekä telttasauna, uusia kavereita ja tietysti telttailua.

Kesiksellä ei ole koskaan liikuttu verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita! Leireily Kesiksellä kasvattavaa liikuntataitojen lisäksi ryhmä- ja yhteistyötaitoja, opettaa erilaisten tunteiden käsittelyä sekä kykyä huolehtia itsestä ja omista tavaroista. Kesis on kaikille avoin - erityistä tukea tarvitsevat leiriläiset liikkuvat muiden mukana oman avustajan kanssa. Erityisen tuen tarpeesta tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä ja avustajan tiedot tulee ilmoittaa etukäteen leirin järjestäjälle.

Tavoitteena meillä LiikUssa on tarjota leiri- ja liikuntaelämyksiä mahdollisimman monelle lapsella ja nuorelle. Jos kolmen yön telttaleiri vielä vähän ujostuttaa, niin nyt on 7-12 -vuotiailla mahdollisuus lähteä to 11.6. Päiväleirille osaksi isoa Kesistä. Toisena uudistuksena tänä vuonna 7-9 -vuotiaiden majoitusvaihtoehdoista on poistunut koulumajoitus, mutta tilalle on tullut mahdollisuus varata ilmoittautumisen yhteydessä paikka puolijoukkueteltasta. Puolijoukkueteltassa majoittuuu ohjaaja lasten kanssa. Lisäksi Perheleirien ikähaarukkaa on venytetty 4-10 -vuotiaisiin, jolloin vielä kymppivuotiaanakin voi lähteä leireilemään yhdessä oman tutun aikuisen kanssa.