Lajipaketit

Kesis 2022 leiriviikko järjestettiin Sauvon Ahtelassa 14.-17.6.2022.

Leiriläinen pääsi valitsemaan iän ja oman mielenkiinnon perusteella itselleen lajipaketin. Lajipaketissa oli erilaisia, monipuolisia liikuntalajeja, Wibit -rata meressä, uintia ja telttasauna sekä leirifestarit. Yhteisohjelmassa nähtiin tänä vuonna uunituore maskotti, joka kastettiin leirin päättäjäisissä Killeksi, tanssittiin leiribiisi Kuningaskobraa, ihmeteltiin TaikuriLeevin maagisia temppuja ja päästiin näkemään sirkustaiteilija Teemun mielettömiä temppuja. Kesis 2022 ripsautti avajaispäivän kunniaksi niskaan sadekuuron, mutta muut leiripäivät olivat ilmojen puolesta aivan mahtavat!

Leirielämää on nähtävissä Kesiksen somessa @kesisleiri (Ig ja Facebook)

Kiitos liikuntalajien ohjaamisesta kuuluu Kesis 2022 osalta seuraaville:

Frisbeegolf -Anni Mäkelä (Frisbeekoutsi)

PeimariUnited -jalkapallo

TCS Smash cheerleading

Sports Chanbara

Paimion Pesis

Airiston salibandy

KunToni -toiminnallinen harjoittelu

Uudenkaupungin purjehdusseura

Aikidoliitto

Paimion Parkour

Telinevoimistelu -Vertti Koivula

Lippupallo -Satu Vasenkari

Tanssi ja Street dance -Evi

Sirkus -Turun Sirkus

Omnikin jättipalloilut ja koripallo -Gabriel Da Silva Tuomi

 

Kesiksellä ei koskaan liikuta verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita! Leireily Kesiksellä kasvattavaa liikuntataitojen lisäksi ryhmä- ja yhteistyötaitoja, opettaa erilaisten tunteiden käsittelyä sekä kykyä huolehtia itsestä ja omista tavaroista. Kesis on kaikille avoin - erityistä tukea tarvitsevat leiriläiset liikkuvat muiden mukana oman avustajan kanssa.

Tavoitteena meillä LiikUssa on tarjota leiri- ja liikuntaelämyksiä mahdollisimman monelle lapsella ja nuorelle. Oletko joskus nukkunut teltassa? Kesiksellä pääset kaverin kanssa kokemaan, miltä tuntuvat mahtavat unet leiripäivän päätteeksi teltassa.