Lajipaketit

Kesis 2022 leiriviikko järjestetään Sauvon Ahtelassa 14.-17.6.2022.

Leiriläinen valitsee  iän ja oman mielenkiinnon perusteella itselleen leiriosuuden eli lajipaketin, johon osallistuu Kesiksellä. Sen lisäksi Kesiksellä on luvassa monipuolista menoa ohjelmapisteillä, leirifestarit, Wibit-rata, uintia sekä telttasauna, uusia kavereita ja tietysti telttailua.

7-9 vuotiaatLajipaketti 1Lajipaketti 2
 ParkourJalkapallo
 Sports Chanbara *Salibandy
 SirkusFrisbeegolf
 CheerleadingParkour
 TelinevoimisteluSports Chanbara *
 KoripalloStreet Dance

*Sports Chanbara ( SC)  harjoituksissa opetellaan Sports  chanbaran perusteita ja kamppailua ilmatäytteisillä aseilla Sports Chanbara on nopea ja vauhdikas japanilainen miekkailun harjoittelumuoto, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Välineenä käytetään ilmatäytteisiä aseita mm. miekkoja, kilpiä ja kypärää. Lajiin ei tarvita erityisiä varusteita mukaan. Verkkarit ja pitkähihainen t-paita on hyvä harjoitusasu

10-11 vuotiaatLajipaketti 3Lajipaketti 4
 CheerleadingAikido **
 TanssiFrisbeegolf
 PurjehdusTelinevoimistelu
 PesäpalloJalkapallo
 Sports Chanbara *Salibandy
 Lippupallo ***Pesäpallo

** Aikido on kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille sopiva perinteinen japanilainen budolaji. Aikidossa harjoitellaan taitoja, joiden avulla voi torjua hyökkäyksen vahingoittamatta toista ihmistä. Aikido kehittää yleiskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota ja notkeutta. Lajin aloittamiskynnys on matala, eikä aikidossa ole lainkaan kilpailuja. Aikidon päämäärä ei liity kamppailuun vaan itsensä voittamiseen.

*** Lippupallo on kevyempi versio amerikkalaisesta jalkapallosta - ei kovia kontakteja, estämistä eikä taklaamista. Suojavarusteita ei tarvita, paitsi hammassuojat (Kesis -versiossa ei tarvita niitäkään!) Sopii pelattavaksi kaiken ikäisille niin sisällä, ulkoa tai vaikkapa rannalla.

12-14 vuotiaatLajipaketti 5Lajipaketti 6
 PurjehdusAikido **
 PesäpalloRantajamit
 JousiammuntaFrisbeegolf
 Lippupallo ***Omnikin jättipalloilut
 Toiminnallinen harjoitteluToiminnallinen harjoittelu

Huom! Lajimuutokset ovat vielä mahdollisia!

Kesiksellä ei ole koskaan liikuttu verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita! Leireily Kesiksellä kasvattavaa liikuntataitojen lisäksi ryhmä- ja yhteistyötaitoja, opettaa erilaisten tunteiden käsittelyä sekä kykyä huolehtia itsestä ja omista tavaroista. Kesis on kaikille avoin - erityistä tukea tarvitsevat leiriläiset liikkuvat muiden mukana oman avustajan kanssa. Erityisen tuen tarpeesta tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä ja avustajan tiedot tulee ilmoittaa etukäteen leirin järjestäjälle.

Tavoitteena meillä LiikUssa on tarjota leiri- ja liikuntaelämyksiä mahdollisimman monelle lapsella ja nuorelle. Oletko joskus nukkunut teltassa? Kesiksellä pääset kaverin kanssa kokemaan, miltä tuntuvat mahtavat unet leiripäivän päätteeksi teltassa.

Leirihinta lajipakettileirille osallistuvalle lapselle:

S-etukorttihinta TOK-kortilla 159€ (30.4.2022 asti), ilman korttia 179€
S-etukorttihinta TOK-kortilla 179€ (30.4.-25.5.2022), ilman korttia 199€

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2022 jälkeen, pidätämme 50€ leirimaksusta käsittelykuluihin. Peruuttamattomasta tai 25.5.2022 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan.

Leirille voit ilmoittautua tästä!

Tutustu lajipakettien sisältöön (7-14 v.)

Perheleirien ikähaarukkaa on venytetty 4-10 -vuotiaisiin, jolloin vielä kymppivuotiaanakin voi lähteä leireilemään yhdessä oman tutun aikuisen kanssa.