7-16 vuotiaiden lajipaketit

Kesis 2023 järjestetään Sauvon Ahtelassa 13.-16.6.2023. Ilmoittautuminen leirille on päättynyt ja ilmoittautuneille on lähetetty postitse leiriranneke ja leirikirje. Varustelistasta voit lähteä katsomaan, onko sinulla kaikki tarvittava olemassa. Leiriopas julkaistaan täällä nettisivuilla pian!

Leiriläinen pääsee valitsemaan iän ja oman mielenkiinnon perusteella itselleen lajipaketin. Lajipaketissa on erilaisia, monipuolisia liikuntalajeja, joita pääsee leiriviikon aikana kokeilemaan. Lajien lisäksi luvassa on uintia, elämyksellinen telttasauna, avajaiskarkelot sekä muuta koko leirin yhteistä ohjelmaa. Lajipakettien sisällöt näet sivulla olevasta valikosta.

Nappaa Kesiksen some haltuun ja näet miten edetään kohti Kesistä @kesisleiri (Ig ja Facebook)

Kesiksellä ei koskaan liikuta verenmaku suussa, vaan liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista sekä kavereihin tutustumista. Ennakkotaitoja tai lajin aiempaa harrastustaustaa ei tarvita! Leireily Kesiksellä kasvattavaa liikuntataitojen lisäksi ryhmä- ja yhteistyötaitoja, opettaa erilaisten tunteiden käsittelyä sekä kykyä huolehtia itsestä ja omista tavaroista. Kesis on kaikille avoin - erityistä tukea tarvitsevat leiriläiset liikkuvat muiden mukana oman avustajan kanssa.

Tavoitteena meillä LiikUssa on tarjota leiri- ja liikuntaelämyksiä mahdollisimman monelle lapsella ja nuorelle. Oletko joskus nukkunut teltassa? Kesiksellä pääset kaverin kanssa kokemaan, miltä tuntuvat mahtavat unet leiripäivän päätteeksi teltassa.

Lajipakettileirin hinnat:

S-etukorttihinta (TOKin kortilla) 175 euroa (30.4.23 asti), ilman korttia 195 euroa.

S-etukorttihinta (TOKin kortilla) 195 euroa (30.4.-25.5.23), ilman korttia 215 euroa.