Lajipakettien sisällöt (7-14 v)

Valitse alla olevista itsellesi mieluisin leirisisältö ja pääset tutustumaan kaikkiin sen lajeihin leiripäivien aikana. Lajimuutokset ovat vielä mahdollsia!

  • LAJIPAKETTI 1

Lajipaketti 1:ssä 7-9 -vuotiaat leiriläiset tutustuvat seuraaviin lajeihin: parkour, Sports Chanbara, sirkus, cheerleading, telinevoimistelu ja koripallo. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen. 

  • LAJIPAKETTI 2

Lajipaketti 2:ssa 7-9 -vuotiaat leiriläiset tutustuvat seuraaviin lajeihin: jalkapallo, salibandy, frisbeegolf, parkour, Sports Chanbara ja Street dance. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen.

  • LAJIPAKETTI 3

Lajipaketti 3:ssa 10-11 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: lippupallo, cheerleading, tanssi, purjehdus, pesäpallo ja kuntonyrkkeily. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen.

  • LAJIPAKETTI 4 

Lajipaketti 4:ssä 10-11 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: aikido, frisbeegolf, telinevoimistelu, jalkapallo, salbandy ja suppailu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen.

  • LAJIPAKETTI 5

Lajipaketti 5:ssä 12-14 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: purjehdus, pesäpallo, jousiammunta, lippupallo ja toiminnallinen harjoittelu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen.

  • LAJIPAKETTI 6

Lajipaketti 6:ssa 12-14 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: aikido, rantajamit (beachfutista/lentistä, suppailua ja uintia), frisbeegolf, "Omnikin" jättipalloilut ja toiminnallinen harjoittelu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. Leiriviikolla vauhtia tuovat myös Iloa Liikkeellä leiritorin pelit ja Super Parkin piste. Ahtelan ranta suorastaan huutelee uimaan tai vauhdikkaan Wibit -radan kimppuun. Leiriviikkoon kuuluu myös bussireissu Sauvoon, jossa leirifestarimeiningeissä pääsee kokeilemaan InLine luistelukiertueen lajeja ja lähes 100 metrin ilmatäytteisen Extreme-radan kutkuttavia kiemuroita nousuineen ja laskuineen.