7-9-vuotiaiden lajisisällöt

Valitse alla olevista itsellesi mieluisin leirisisältö ja pääset tutustumaan kaikkiin sen lajeihin leiripäivien aikana. Jos nukkuminen yksin tai kaverin kanssa teltassa askarruttaa ja ensimmäiset telttayöt jännittävät, niin nyt on mahdollisuus varata paikka puolijoukkuetelttaan, jossa ohjaaja majoittuu lasten kanssa. Majoitusvaihtoehto pitää valita ilmoittautumisen yhteydessä.  

Ilmoittaudu mukaan Kesikselle!

  • SPORTTIPAKETTI 1

Sporttipaketti 1:ssä 7-9 -vuotiaat leiriläiset tutustuvat seuraaviin lajeihin: ammunta, freegym, kalastus, kamppailutaiturit, Kesis-gladiaattorit, kinball, pihapelit ja yleisurheilu. Sporttipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • SPORTTIPAKETTI 2

Sporttipaketti 2:ssä 7-9 -vuotiaat leiriläiset tutustuvat seuraaviin lajeihin: BMX, boffaus, Kesis-gladiaattorit, kirkkovenesoutu, pesäpallo, showdance, sirkuskoulu ja suunnistus. Sporttipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • UINTI *

Uintileiri on suunnattu 7-9-vuotiaille, jotka eivät vielä ole kovia vesipetoja. Vaatimuksena on 10 m yhtäjaksoinen uintitaito. Leirillä uimataito vahvistuu ja leirin aikana uidaan sekä meressä että altaassa. Leirillä harjoitellaan eri uintitekniikkoja ja leikitään vedessä kunnon vesirallin malliin. Lisäksi harjoitellaan myös vedestä pelastamista, ensiavun perusteita ja tutustutaan muutamaan muuhun lajiin. Lajissa oleva 30€ lisämaksu aiheutuu lajin vaatimista erityistarpeista.

  • PÄIVÄLEIRI 

Kesikselle on nyt ensimmäistä kertaa 7-12-vuotiaiden mahdollista osallistua yhden päivän ajaksi, jos monen päivän telttaleiri vielä ujostuttaa. Päiväleiri järjestetään Ahtelassa to 11.6. klo 10-17. Yhteiskuljetus lähtee Turusta klo 9.15 ja paluu takaisin Turkuun klo 18.00. Päivän aikana tutustutaan muutamiin eri lajeihin, osallistutaan Luisteluliiton Funstreet kiertueelle sekä SuperParkin toimintapisteelle.

*merkityt lajit ovat lisämaksullisia +30€ johtuen lajin vaatimista erityistarpeista

(lajimuutokset mahdollisia)