9-14-vuotiaiden lajisisällöt

Valitse yksi sisältö, niin pääset treenaamaan leiripäivät kyseisen lajisisällön parissa ja opit paljon uusia taitoja. Oman lajisisällön lisäksi monipuolisuutta liikkumiseen ja lajivalikkoon tuo ohjelmapisteiden eri lajikokeilut ja -kisailut. Sinulla pitää olla oma teltta tai etukäteen sovittu paikka kaverin teltassa. Lisäksi luvassa on uintia sekä telttasaunan makoisat löylyt, hauskaa yhdessäoloa ja monipuolista menoa! 

 • AKROBATIA

Akrobatiassa leiriläiset harjoittelevat kehonhallintaa ja koordinaatiota, cheerleadingin pyramideja sekä temppuilua telineillä. Akrobatiassa pidetään hauskaa ja harjoitellaan kukin omien kykyjensä mukaan.

 • PALLOILU 1

Jo nimen mukaisesti pallopelileirillä 9-12-vuotiaat tutustuvat useaan eri pallopeliin. Leirin aikana pelataan mm. jalkapalloa, koripalloa, kinballia ja salibandya. Lähde mukaan palloilemaan. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät leiriltä.

 • PALLOILU 2

Jo nimen mukaisesti pallopelileirillä 12-14-vuotiaat tutustuvat useaan eri pallopeliin. Leirin aikana pelataan mm. beach-lentistä, pesäpalloa, fastscooppia ja salibandya. Lähde mukaan palloilemaan. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät leiriltä.

 • KAMPPAILU - EI TOTEUDU-

Kamppailussa tutustutaan eri kamppailulajien perusteisiin, opetellaan liikesarjoja ja tekniikoita sekä vastustajan kunnioittamista. Mieleenpainuva ja hauska lajikokonaisuus.

 • TARKKUUS

Leirillä tähdätään turvallisesti laseraseella tauluun, frisbeellä koriin sekä multigolf välineillä reikään. Tähtäyksen lomassa on hauskoja pelejä ja koetaan liikkumisen iloa yhdessä. 

 • TANSSI

Tanssissa tutustutaan eri tanssityyleihin, harjoitellaan helppoja askelkuvioita sekä rakennetaan mahdollisesti esitys päättäjäisiin. Tässä lajissa on hyvää fiilistä, jossa vain luovuus on rajana!

 • MULTIGOLF -EI TOTEUDU-

Osallistuminen ei vaadi golfin tuntemusta, vain innostusta palloiluun. Haasteita riittää myös golfia pelanneelle nuorelle. Leirillä opitaan pelimuotoja, rakennetaan ja pelataan väyliä metsään, hiekkarannalle ja niitylle. Pelataan erilaisilla palloilla ja välineillä niin yhdessä kuin yksin. Pelaamme paljon ryhmäpelejä pihapelien tapaan. Golfista opitaan erilaisia lyöntejä, sääntöjä, turvallista pelaamista sekä pelimuotoja. Leirin jälkeen lähiseura kutsuu sinut tutustumaan lajitoimintaan ja on myös mahdollista mennä oikealle golfkentälle pelaamaan esim. par 3.

 • LIIKUNTASEIKKAILU -TÄYNNÄ-

Liikuntaseikkailussa 9-12-vuotiaat leiriläiset tutustuvat monipuolisesti eri lajeihin. Luvassa on ainakin jousiammuntaa, kalastusta, pallopelejä, sirkustelua ja paljon muuta vauhdikasta menoa. Liikuntaseikkailussa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. 

 • SPORTTISEIKKAILU

Sporttiseikkailussa 12-14-vuotiaat leiriläiset tutustuvat monipuolisesti eri lajeihin. Luvassa on ainakin golfia, pallopelejä, parkouria, suunnistusta ja paljon muuta vauhdikasta menoa. Sporttiseikkailussa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita. 

 • AUTOURHEILU * -TÄYNNÄ-

”Hanat auki pienin pyörin” - autourheilun alkeislajipaketti on suunnattu 9-12-vuotiaille. Leirin aikana opetellaan lajin turvallisuutta ja teoria-asioita, harjoitellaan ajamista karting ja rc-autoilla sekä pidetään pienet leirikisat. Leirin päätteeksi leiriläiset suorittavat karting-ajokortin.

 • ERÄSEIKKAILU*

Eräseikkailussa leiriläiset harjoittelevat luonnossa liikkumista, erätaitoja maalla ja vedessä sekä kiipeilyä korkeuksiin. 

 • STREET* - EI TOTEUDU-

Leirin aikana luvassa on tasapainoa, kehon hallintaa ja koordinaatiota parkourin keinoin sekä vauhtia ja temppuilua skeittiparkissa.

 • PURJEHDUS JA VENEILY*

Leirillä opetellaan jollapurjehduksen ja veneilyn alkeita turvallisesti maalla sekä vesillä. Lisäksi harjoitellaan myös vedestä pelastamista ja ensiavun perusteita.

 • *merkityt lajit ovat lisämaksullisia
  (lajimuutokset mahdollisia)