10-14-vuotiaiden lajisisällöt

Valitse yksi sisältö, niin pääset treenaamaan leiripäivät kyseisen lajisisällön parissa ja opit paljon uusia taitoja. Oman lajisisällön lisäksi monipuolisuutta liikkumiseen ja lajivalikkoon tuo ohjelmapisteiden eri lajikokeilut ja -kisailut. Sinulla pitää olla oma teltta tai etukäteen sovittu paikka kaverin teltassa. Lisäksi luvassa on uintia sekä telttasaunan makoisat löylyt, hauskaa yhdessäoloa ja monipuolista menoa! 

Ilmoittautuminen avataan helmikuussa 2022.

  • LAJIPAKETTI 3

Lajipaketti 3:ssa 10-11 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: kiipeily, cheerleading, tanssi, purjehdus, koripallo ja kuntonyrkkeily. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • LAJIPAKETTI 4 

Lajipaketti 4:ssä 10-11 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: itsepuolustus, frisbeegolf, telinevoimistelu, jalkapallo, salbandy ja suppailu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • LAJIPAKETTI 5

Lajipaketti 5:ssä 12-14 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: purjehdus, pesäpallo, jousiammunta, kiipeily ja toiminnallinen harjoittelu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • LAJIPAKETTI 6

Lajipaketti 6:ssa 12-14 -vuotiaat leiriläiset pääsevät tutustumaan seuraaviin lajeihin: kuntonyrkkeily, kalastus, frisbeegolf, "Omnikin" jättipalloilut ja toiminnallinen harjoittelu. Lajipaketissa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista. Ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.


(lajimuutokset mahdollisia)