9-14-vuotiaiden lajisisällöt

Valitse yksi sisältö, niin pääset treenaamaan leiripäivät kyseisen lajisisällön parissa ja opit paljon uusia taitoja. Oman lajisisällön lisäksi monipuolisuutta liikkumiseen ja lajivalikkoon tuo ohjelmapisteiden eri lajikokeilut ja -kisailut. Sinulla pitää olla oma teltta tai etukäteen sovittu paikka kaverin teltassa. Lisäksi luvassa on uintia sekä telttasaunan makoisat löylyt, hauskaa yhdessäoloa ja monipuolista menoa! 

Ilmoittaudu mukaan Kesikselle!

  • AKROBATIA

Akrobatiassa 9-14 -vuotiaat leiriläiset harjoittelevat kehonhallintaa ja koordinaatiota, cheerleadingin pyramideja sekä temppuilua telineillä. Akrobatiassa pidetään hauskaa ja harjoitellaan kukin omien kykyjensä mukaan.

  • AUTOURHEILU * 

Hanat auki pienin pyörin” - autourheilun alkeislajipaketti on suunnattu 9-12-vuotiaille. Leirin aikana opetellaan lajin turvallisuutta ja teoria-asioita, harjoitellaan ajamista karting ja rc-autoilla sekä pidetään pienet leirikisat. Leirin päätteeksi leiriläiset suorittavat karting-ajokortin.

  • BMX/TRIALPYÖRÄKOULU *

BMX/Trialpyöräkoulussa 9-14-vuotiaille opetetaan pyörän hallintaa, tasapainoa, lihaskoordinaatiota erilaisilla taitoradoilla ja tietenkin pyöräilyä lajina. Opetetaan huolehtimaan omasta pyörästä ja varusteista. Tarvitset mukaasi kypärän ja oman tutun polkupyöräsi (bmx- tai maastopyörä). 

  • ERÄSEIKKAILU *

Eräseikkailussa 9-14-vuotiaat leiriläiset harjoittelevat luonnossa liikkumista, erätaitoja maalla ja vedessä sekä kiipeilyä korkeuksiin. 

  • KAMPPAILULAJIT

Kamppailu on 9-14-vuotiaille suunnattu lajikokonaisuus, jossa tutustutaan eri kamppailulajien perusteisiin, opetellaan liikesarjoja ja tekniikoita sekä vastustajan kunnioittamista.

  • LIIKUNTASEIKKAILU

Liikuntaseikkailussa 9-12-vuotiaat leiriläiset tutustuvat monipuolisesti eri lajeihin. Luvassa on ainakin kinball, melonta, puistogolf, sirkuskoulu, tarkkuuslajit ja paljon muuta vauhdikasta menoa. Liikuntaseikkailussa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • PALLOILU

Jo nimen mukaisesti palloiluleirillä 9-14-vuotiaat tutustuvat useaan eri pallopeliin. Leirin aikana pelataan mm. beachfutista, fastscoopia, koripalloa, kinballia ja salibandya. Lähde mukaan palloilemaan. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät leiriltä.

  • SPORTTISEIKKAILU

Sporttiseikkailussa 12-14-vuotiaat leiriläiset tutustuvat monipuolisesti eri lajeihin. Luvassa on ainakin e-Sporttia, kalliolaskeutuista, kamppailulajeja, pallopelejä, suppailua ja paljon muuta vauhdikasta menoa. Sporttiseikkailussa liikkuminen on hauskaa, uusien liikuntataitojen oppimista ja ennakkotaitoja tai lajien aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

  • TANSSI

Tanssi on suunnattu 9-14-vuotiaille, jossa tutustutaan eri tanssityyleihin, harjoitellaan helppoja askelkuvioita sekä rakennetaan mahdollisesti esitys päättäjäisiin. Tässä lajissa on hyvää fiilistä, jossa vain luovuus on rajana!

  • VESIURHEILU *

Vesiurheilu on suunnattu uimataitoisille 9-14-vuotialle lapsille ja nuorille. Leirillä opetellaan melonnan ja suppailun taitoja, kokeillaan snorklausta ja päästään kirkkovenesoutamaan. Lisäksi harjoitellaan myös vedestä pelastamista ja ensiavun perusteita. 

*merkityt lajit ovat lisämaksullisia +30€ johtuen lajin vaatimista erityistarpeista


(lajimuutokset mahdollisia)