Yleistä

Kesis tarjoaa leiri- ja liikuntaelämyksiä 4-16-vuotiaille leiriläisille sekä sitä vanhemmille vastuullista ohjauskokemusta ja oppia. Leireily Kesiksellä kasvattavaa liikuntataitojen lisäksi ryhmä- ja yhteistyötaitoja, opettaa erilaisten tunteiden käsittelyä sekä kykyä huolehtia itsestä ja omista tavaroista.

Kesis on Varsinais-Suomen suurin monipuolinen liikuntaleirikokonaisuus, joka järjestetään vuosittain viikolla 24 Sauvon Ahtelassa. Kesiksellä tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin ja pääpaino on elämyksellisessä liikkumisessa, josta jokainen leiriläinen pääsee nauttimaan. Liikuntalajien ja leiriaktiviteettien lisäksi leiriläiset pääsevät kokemaan leiridiskon kihelmöivän tunnelman, kenties elämänsä ensimmäisen yön teltassa ja paljon muuta.

Vahvat perinteet omaava Kesis on uudistanut matkan varrella ilmettään. Kesis haluaa kehittyä ja kehittää leiritoimintaa koko ajan laadukkaammaksi, monipuolisemmaksi sekä turvallisemmaksi.

Kesis on vajaan tuhannen leiriläisen kokonaisuus, joka liikuttaa kaikkia 4-16-vuotiaista lapsista perheisiin asti. Kesistä ei voi verrata mihinkään - se kannattaa kokea itse!