LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Turun Osuuskauppa (TOK) tukee leiriä ja asiakasomistajat saavat 20 € alennuksen leirimaksusta (tämä koskee lajipakettileirejä ja Selviytyjiä). S-etukortti on talouskohtainen ja edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1240-alkuinen numerosarja, jonka löydät kortin taustapuolelta.

7-14-vuotiaden lajipakettileiriläisten ja Selviytyjät Kesis leiriosuuksien maksut:

S-etukorttihinta 175 € (30.4.23 asti), ilman korttia 195 €

S-etukorttihinta 195 € (30.4.-25.5.23), ilman korttia 215 €

Perheleirien maksut:
Turun Sanomat tukee Kesiksen perheleirejä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero.
Perheleirien 1 ja 2 hinta:
Perushinta 93 €/ hlö, Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 83 €/ hlö
Perhesportin hinta:
Perushinta 125 €/ hlö, Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 115 €/ hlö

LASKUTUS

Leirimaksu ja mahdollinen kuljetusmaksu (ei koske perheleirejä) lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900.

KUNTAYHTEISTYÖ

Aura, Humppila, Marttila, Oripää ja Pöytyä tekevät LiikUn kanssa kuntayhteistyötä kouluikäisten leiritoiminnassa. Kuntayhteistyön kautta edellä mainittujen kuntien leiriläisten hinta on 175 € 30.4.2023 asti. Yhteistyökunnat tarjoavat myös kuljetuksen kuntalaisilleen maksutta. Kuntayhteistyö koskee 7-14-vuotiaiden lajipaketteja ja Selviytyjiä.

KULJETUKSET (ei koske perheleirejä)

Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen leirille. Kuljetukset järjestetään: Kaarinasta, Laitilasta, Naantalista, Raisiosta, Salosta, Turusta ja Uudestakaupungista. Kuljetus on maksullinen ja se tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetusten hinta on 30 € / hlö (meno-paluu). Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä. Varattu paikka linja-autossa laskutetaan, jos sitä ei ole peruttu 30.4.23 mennessä. Linja-autokuljetukset järjestetään, jos niihin ilmoittautuu tarpeeksi väkeä.

Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois.

PERUUTUSEHDOT

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2023 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2023 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla laura.tolonen@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku.

MAJOITUS

Kesiksellä majoitutaan teltoissa, olipa kyseessä lajipakettileiri, Selviytyjät tai jokin perheleireistä. 7-9-vuotiailla on suositus majoittua omassa tai kaverin kanssa yhteisessä teltassa, jolloin tarvitsee olla oma teltta mukana. Yhdessä teltassa majoittuu max kaksi lasta. Kaverin kanssa voi olla samassa ryhmässä, vaikkei samassa teltassa majoittuisikaan. Yhdeksästä vuodesta ylöspäin tulee olla oma teltta mukana tai etukäteen sovittu paikka kaverin telttaan.

LEIRIOPAS

Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

TIETOSUOJA

LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.