Hinta ja leiriehdot

IILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen etenee siten, että valitset leiriosuutesi, täytät leiriläisen perustiedot ja painat "varaa paikkasi tähän tapahtumaan" -painiketta. Seuraavalla sivulla sinulta kysytään leirin järjestämisen kannalta oleellisia tietoja, kuten osoite, erikoisruokavalio jne... Vain yksi henkilö/ilmoittautumislomake, poikkeuksena Perheleirit ja Perhesport, jossa samalla lomakkeella ilmoittautuu yksi aikuinen-lapsi pari. Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2020.

LEIRIMAKSUT JA LASKUTUS

Leirimaksu sisältää ammattitaitoisen lajiohjauksen ja välineistön, oheisohjelman, ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala), leirituotteen sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskun saajan sähköpostiosoitteeseen. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Lasku on perintäkelpoinen ja asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, niin olkaa yhteydessä LiikUn toimistoon ennen eräpäivää 02 5151 900.

7-14-vuotiaden ja Selviytyjät Kesis leiriosuuksien maksut:
Turun Osuuskauppa (TOK) tukee leiriä ja asiakasomistajat saavat 20 € alennuksen leirimaksusta. S-etukortti on talouskohtainen ja edun saamiseksi S-kortin jäsennumeron on oltava 1240-alkuinen numerosarja.
Perushinta 173 € 30.4.2020 asti, tämän jälkeen 193 €
S-etuhinta 153 € 30.4.2020 asti, tämän jälkeen 173 €
Muutamat leiriosuudet (autourheilu, bmx/trialpyöräkoulu, eräseikkailu, uinti ja vesiurheilu) ovat lisämaksullisia +30 €, joilla katetaan lajien lisäkulut. Torstain päiväleirin hinnoittelu poikkeaa muista leiriosuuksista. Siihen ei voi hyödyntää erikseen S-Etukorttia, vaan päiväleiri on hinnaltaan 50€/leiriläinen. 

Perheleirien maksut:
Turun Sanomat tukee Kesiksen perheleirejä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero. 
Perheleirien 1 ja 2 hinta: 
Perushinta 79€/ hlö 
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 69€/ hlö 
Perhesportin hinta: 
Perushinta 109€/ hlö 
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 99€/ hlö 

Nuorisojohtajaleirin maksu:
Turun Sanomat tukee Kesiksen Nuorisojohtajaleiriä ja kestotilaajat saavat 10 € alennuksen leirimaksusta. Kestotilaajan asiakasetu on talouskohtainen ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee antaa Turun Sanomien asiakasnumero. Nuorisojohtajaleirin maksuun sisältyy kuljetus.
Perushinta 163€/ hlö
Turun Sanomien kestotilaajan etuhinta 153€/ hlö

KUNTAYHTEISTYÖ

Aura, Humppila, Marttila ja Pöytyä tekevät LiikUn kanssa kuntayhteistyötä kouluikäisten leiritoiminnassa. Kuntayhteistyön kautta edellä mainittujen kuntien leiriläisten hinta on 153 € 30.4.2020 asti. Yhteistyökunnat tarjoavat myös kuljetuksen kuntalaisilleen maksutta. Kuntayhteistyö koskee 7-14-vuotiaiden leiriosuuksia.

KULJETUKSET

Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen leirille. Kuljetukset järjestetään: Kaarinasta, Laitilasta, Naantalista, Raisiosta, Salosta, Turusta ja Uudestakaupungista. Kuljetus on maksullinen ja se tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetusten hinta on 22 € / hlö (meno-paluu). Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä. Päiväleirin hintaan sisältyy kuljetus Turusta leiripaikalle Ahtelaan ja päivän päätteeksi takaisin Turkuun.

Perheleireille ei järjestetä erikseen kuljetusta, vaan jokainen vastaa itse kuljetuksistaan leirialueelle ja sieltä pois. 

Nuorisojohtajaleirillä on mahdollisuus osallistua edestakaiseen linja-autokuljetukseen. Menokuljetus järjestetään ma 8.6. aamupäivällä Turusta. Paluukuljetukset pe 12.6. iltapäivällä seuraaville paikkakunnille: Aura, Humppila, Kaarina, Kyrö, Laitila, Marttila, Naantali, Raisio, Riihikoski, Salo, Turku, Uusikaupunki ja Yläne. Kuljetus sisältyy leirimaksuun. 

PERUUTUSEHDOT

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.4.2020 jälkeen, pidätämme 50 € leirimaksusta. Peruuttamattomasta tai 25.5.2020 jälkeen peruutetusta leiripaikasta leirimaksua ei palauteta kuin lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset täytyy tehdä sähköpostilla anna.blomroos@liiku.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry/ Kesis-peruutus, Humalistonkatu 6, 20100 Turku. 

LiikU tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa. Epidemiatilanne muuttuu jatkuvasti ja kansainväliset tutkimusryhmät tuottavat viruksesta päivittäin uutta tietoa. Siksi lähitulevaisuuden tilannetta, saati vaikutusta kesän leiri- tai muihin tapahtumiin on mahdotonta ennustaa. Mikäli kesän liikuntaleirit joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, LiikU palauttaa jo maksetut leirimaksut.

MAJOITUS

Kesiksellä majoitutaan teltoissa. 7-9-vuotiailla on suositus majoittua omassa tai kaverin kanssa yhteisessä teltassa, jolloin tarvitsee olla oma teltta mukana. Jos ensimmäiset telttayöt jännittävät, niin heillä on myös mahdollisuus varata paikka puolijoukkuetelttaan, jossa ohjaaja nukkuu lasten kanssa samassa teltassa. Yhdeksästä vuodesta ylöspäin tulee olla oma teltta mukana tai etukäteen sovittu paikka kaverin telttaan. 

LEIRIOPAS

Leiriopas lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen leiriä. Oppaassa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä (mm. kuljetukset, päiväohjelma, yms.)

TIETOSUOJA

LiikUn tietosuojaseloste on luettavissa nettisivuiltamme www.liiku.fi/tietosuoja. Tietojasi käytetään leirin toteutusta varten ja ilmoittautumistiedot ovat vain leirin vastuuhenkilöiden käytössä tapahtumaan tarvittavan ajan. Alle 18v. kysytään lisäksi huoltajan yhteystiedot, lapsen syntymäaika sekä muuta erityistä huomioitavaa, varmistaaksemme jokaiselle turvallisen leirin.