Leirielämyksiä vapaaehtoisena!

LiikUn leiritoiminnassa on mukana vuosittain noin 400 vapaaehtoista, joiden panos lasten ja nuorten liikunnan sekä hyvinvoinnin edistämiseksi on tärkeää.

Osaavien ja sitoutuneiden leiriohjaajien avulla varmistamme hienon elämyksen koko leiriväelle. Leiriohjaajana pääset toteuttamaan ja haastamaan itseäsi, osoittamaan osaamistasi ja kokemaan aitoa leiritunnelmaa yhdessä samanhenkisten kanssa.

Leiriohjaajaksi lukeutuu jokainen leirillä oman työpanoksena antava aikuinen tai nuori (väh. 17- vuotias). Työtehtävien kirjo on laaja lasten ohjaamisesta huoltoon ja turvaryhmästä tiedottajaan, riippuen omasta mielenkiinnostasi ja osaamisestasi, jota haluat osoittaa ja kehittää.

Jokaiseen tehtävään saat perehdytyksen ja leirillä toimitaan tiimeissä. Leiriohjaajilta edellytämme kiinnostusta lasten ja nuorten liikunnasta, aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä positiivista asennetta.

Pääasia on, että suhtaudut myönteisesti lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan löytämiseen, olet kannustava ja tulet toimeen ihmisten kanssa.

Leirille vapaaehtoiseksi lähtevältä toivomme mahdollisuutta osallistua koko leirille ja muutamaan ennakkotapaamiseen kevään 2020 aikana. Leirille voit lähteä mukaan myös omien lasten kanssa.

Vaikka työ on vapaaehtoista, on siihen asennoiduttava kuin mihin tahansa työhön ja hoidettava se täydellä panoksella.

Lisätietoja LiikUn kesän 2020 leireistä: Kesis 8.-12.6. ja Pitkis Sport 28.6.-3.7.

Ilmianna itsesi ja laita viestiä osoitteeseen anna.blomroos@liiku.fi