Reilu Kaveri-stipendihaku käynnistyy 4.3.2019

Stipendin avulla TOK ja LiikU haluavat olla kannustamassa Turun seudun alakoulujen oppilaita yhteisöllisyyteen ja toisten huomioon ottamiseen.

Turun Osuuskauppa on käynnistänyt yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa stipendihaun, jonka puitteissa jokainen TOK:n toimialueella toimiva alakoulu voi halutessaan jakaa Reilu Kaveri -stipendin. 

Stipendin voi saada oppilas, joka on valmis ottamaan kaikki mukaan leikkeihin ja toimii reiluna kaverina omassa kouluyhteisössään. Tarkoituksena on, että oppilaat itse valitsevat keskuudestaan stipendin saavan oppilaan. Stipendi on S-ryhmän 50 € lahjakortti ja se on tarkoitus jakaa koulun kevätjuhlan yhteydessä.

Mikäli koulusi kiinnostui Reilu Kaveri-stipendistä, voitte ilmoittautua mukaan 15.4.2019 mennessä täyttämällä lomakkeen tästä.

Näiden kuntien alakoulut voivat hakea stipendiä:Aura, Kaarina, Kustavi, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa/ Parainen, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.


Lisätietoja asiasta antaa:
Turun Osuuskauppa, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Jaana Evesti, puh. 010 764 4051, jaana.evesti@sok.fi
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, kehittämispäällikkö Karita Toivonen, puh. 040 9000 841, karita.toivonen@liiku.fi

Ajankohtaista