Tehdään koulun pihasta seikkailumaa

Kun opettaja katsoo ikkunasta koulun pihamaalle, hän nakee siellä pihatrampoliinin, seikkailuradan sekä leuvanvetotankoja ja nojapuita. Kun Kello soi välitunnin merkiksi ja lapsilauma juoksee ulos, mitä uskot heidän näkevä?

Pienen koululaisen silmät sädehtivät, hänen huomatessaan laitteen, joka saa lentämään. Lapsi juoksee innoissaan pihatrampoliinille ja hyppää korkeuksiin saakka, tavoitellen taivasta. Mikään ei voita ilmalennon tuomaa vapauden tunnetta, tai mielikuvituksen luomaa kokemusta avaruusseikkailusta. Trampoliinilla hyppiminen ja yksi hauskimmista liikkumiseb muodoista - siinä ei edes huomaa urheilevansa. Hyppiessä pihatrampoliinilla lapsen syke nousee ja energiaa kuluu, jolloin seuraava koulutunti sujuu rauhallisissa merkeissä.

Puuhan pihatrampoliinin maton muovinen pinta on liukumaton, Sen kevyen rakenteen ansiosta matto on kimmoisa hyppiä ja reunoilla olevat suojamatot takaavat turvallisen hyppimisen. Puuhalla on parhaat pihatrampoliinit - sen myöntävät kaikki.

Viidakossa tuulee vienosti, kun Indiana Jones kulkee köysirataa pitkin. Koitoksen jälkeen edessäob vielä vuorenseinämä, jonka huipulla odottaa palkinto. Matkalla hänet ohittaa Prinsessa Ruusunen, joka on eksynyt linnaa kiertävään ruusuköynnökseen. Enää muutama askel, jonka jälkeen hän saavuttaa ison tasanteen ja on turvassa.
Erilaiset radat kehittävät lasten keskittymiskykyä ja ketteryyttä. Sukeltaessaan ratoihin leikin maailmassa, lapset eivät edes huomaa tasapainoilevansa tai harjoittelevansa morotiikka kehittäviä liikkeitä.

Puuhan seikkailuradat ovat koottavissa erilaisista osista, vastaamaan halutunlaista kokonaisuutta. Myös valmiita paketteja on saatavilla. Sydän sykkii ja syke nousee, kun itsestään ja kaveria tsempataan aina vai parempiin suorituksiin. Leuanvetohaasteen voittaminen tai telkasta nähdyn gladiaattorikilpailun toistaminen koulun pihalla nostavat varhaisteinin adrenaliinit koholle, saa veren kiertämään ja kohottaa kuntoa.

Isommille lapsille sopiva Street Workout mahdollistaa tehokkaan treenin koko vartalolle. Juju on siinä, että harjoitteet tehdään kehob omalla painolla, jolloin koululaisen turvallisuus on taattu. SWO myös mahdollistaa monipuoliset liikkeet ja lihastasapaino kehittyy joka puolella kehoa tasaisesti. Puuhan Street Workout on saatavana kolemssa eri koossa, joten se sopii erilaisille piha-alueille. Lasten mielikuvistus on rajaton ja täynnä mahdollisuusksia. Puuhan tavoitteena on edistää lasten liikkumsita, luoda varhaisia myönteisiä kokemuksia ja integroda liikunta osaksi jokapäiväistä elämää, tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia leikkiin ja liikuntaa.
 

www.puuha.com

Pihatrampoliini

Seikkaulurata:

Street Workout: