Toiminnalliset vanhempainillat

Kodin ja koulun, vanhempien ja koulun opettajien sekä henkilökunnan yhdessä tekemällä ja tukemalla saavutetaan lasten ja nuorten hyvinvointi, kouluviihtyvyys ja oppiminen. Yhteistä tekemistä voi olla yhteinen perheliikuntapäivä tai liikunnallinen vanhempainilta. Tapahtumissa ja luokkaympäristön ulkopuolella tutustutaan paremmin.

Vanhempainiltaluennot

Tarvitsetteko koulun vanhempainiltaan luennon arkiliikunnan merkityksestä lasten ja nuorten hyvinvointiin, terveyteen ja oppimiseen? Järjestämme tilauksesta koulullenne luennon lasten ja nuorten liikunnasta sekä minkälaisia trenejä on viimeaikaisista tutkimuksista havaittavissa. Tavoitteena on herätellä vanhempia arkiliikunnan merkityksestä, vanhempien roolista lasten liikunnan edistäjinä sekä liikunnan harrastamisesta.

Toiminnalliset vanhempainillat

Haluatteko järjestää erilaisen vanhempainillan? Luennon sijasta tai sen lisäksi on mahdollisuus toteuttaa perheliikuntatapahtuma oppilaiden, vanhempien ja opettajien kesken. Liikuntapäivän toiminnasta saa mukavaia vinkkejä perheen yhteiseen omatoimiseen liikuntaa vaikka kodin lähiympäristössä tai kodin välineillä. Tilauksesta suunnittelemme toiveidenne, olosuhteiden ja mahdollisuuksien mukaan ohjelman. Tuomme välineet ja ohjaajat paikalle. Vaihtoehtoisesti voimme kouluttaa koulun oppilaat suunnittelemaan ja toteuttamaan liikunnallisen vanhempainillan tai perheliikuntaillan.
 

 

Toiminnallinen vanhempainilta tai perheliikunta -tapahtuma koulussa -esite