Liikuntakampanjat ja -päivät

Kesis - koulukiertue 2017

Kesis - koulukiertuepäivän aikana tarjoamme oppilaille opettajineen mahdollisuuden kokeilla erilaisia liikuntalajeja sekä viettää yhdessä iloinen tuokio liikunnan parissa. Kiertue toteutetaan maalis – huhtikuun 2017 aikana ja se on suunnattu Varsinais-Suomalaisille 0. – 4 luokkalaisille.

Haku on päättynyt!

Hyötyä kouluille:

  • Oppilaat ja opettajat saavat viettää iloisen liikuntatuokion liikunnan parissa.
  • Jokaiselle osallistuvalle koululle annetaan jalkapalloja välituntiliikuntakäyttöön.
  • Osallistuvien koulujen kesken arvotaan monipuolinen Puuha Groupin liikuntavälinepaketti.

 

Video Kesis Koulukiertueelta Auranlaakson koululta!

Hyvillä välineillä monipuolinen liikunta- tai seikkailupäivä!

Meiltä löytyy liikunta- ja seikkailuvälineitä usean eri lajin tarpeisiin. Välineet tuomme paikalle pakettiautolla tai Sporttivaunuillamme, jonka sisältöön tilaaja pääsee vaikuttamaan. Voit tilata vaunun ja järjestää tapahtuman itse tai tilata meiltä myös ohjaajat liikuntapäivään.

Liikunta- ja seikkailupäivät voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen ja käytettävissä olevien olosuhteiden mukaisesti - sisällä tai ulkona. Vaunun sisällön avulla saat vauhtia myös liikuntatunteihin. 

Seikkailun tavoitteena on saada osallistujalle virkistävä liikunnallinen toimintapäivä, joka sisältää lajitutustumisia ja kokeiluja, yhteistoimintaa, elämyksiä sekä uusia kokemuksia. Luokka, koulu tai koko kunta voi tilata seikkailupäivän.

Katso lisää seikkailupäivistä.