Usein kysyttyä

Voinko saada koulutusmateriaalin, vaikka en osallistu koulutukseen?
Koulutusmateriaalin voi saada vain osallistumalla koulutukseen. Hintaan on sisällytetty aina koulutusmateriaali.

Mitä teen jos sairastun?
Jos sairastut, ilmoita heti LiikUn toimistoon asiasta. Toimita sairastodistus LiikUn toimistoon niin palautamme maksetun koulutusmaksun. Katso vielä peruutus- ja ilmoittautumisehdot.

Entä jos koulutus ei toteudu?
Kaikille ilmoittautuneille lähetämme sähköpostiin ilmoituksen koulutuksen peruuntumisesta. Olethan yhteydessä ellet ole saanut sähköpostia. Katso myös roskapostikansiosi, joskus koneesi voi viedä viestin sinne.

Voinko tulla koulutukseen vaikka en ole saanut laskua?
Jos olet ilmoittautunut koulutukseen, voit tulla mukaan. Pyrimme lähettämään laskun ennen koulutusta.

Olen ilmoittautunut, mutta en ole saanut postia. Mitä teen?
Lähetämme sähköpostiisi tietoa koulutuksesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Ota yhteyytä LiikUn toimistoon, jos ellei postia ole tullut. Katso myös roskapostikansiosi, joskus koneesi voi viedä viestin sinne.

Mistä tiedän, missä koulutus pidetään?
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään koulutusvahvistus lisätietoineen sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Varmista, ettei se ole mennyt roskapostikansioosi, joskus kone voi viedä viestin sinne.

Voiko avustajani osallistua mukaan, entä onko tilan esteellisyys otettu huomioon?
Avustajaa tarvitsevien henkilöiden osallistuessa toimintaamme avustajat osallistuvat aina maksutta. Koulutustilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisessä huomioimme tilan esteettömyyden ja osallistujien mahdolliset erityistarpeet. Ilmoittautumislomakkeessa on tästä tietoa tai ota yhteys LiikUn toimistoon.