Enemmän mahdollisuuksia, lisää hyvinvointia -webinaari 11.11.2021

11.11.2021 - 11.11.2021

Järjestämme kuntapäättäjille, luottamushenkilöille ja varhaiskasvatusyksiköiden, koulujen sekä oppilaitosten johdolle "Enemmän mahdollisuuksia, lisää hyvinvointia" -webinaarin torstaina 11.11.2021 klo 9.00-14.00.

Etänä Teamsilla järjestettävään seminaariin on helppo osallistua ja toivommekin runsasta osanottoa tärkeän asian äärelle. Liikunta- ja harrastamismahdollisuuksiin panostaminen edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja lisää osallisuuden tunnetta: on kiva olla mukana tekemässä ja on kiva olla osa porukkaa!

LiikUn ja aluehallintoviraston yhteistyönä syntyneessä webinaarissa alustetaan ja pohditaan yhdessä muun muassa sitä, miten voisimme vähentää nuorten syrjäytymisriskiä mahdollistamalla heidän harrastustoimintansa ja miten tiedolla johtaminen voi olla avuksi, kun suunnittelemme panostuksia lasten ja nuorten liikuntaan sekä harrastuksiin.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN! Maksuttoman webinaarin järjestää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry yhteistyössä Lounais-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Olemme saaneet rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen vaikka heti tai viimeistään 8.11.2021