Hyvän seuran hallinto 7.10.2019 Turku

7.10.2019 - 7.10.2019

Tämä koulutus järjestetään yhteistyössä: Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon ja Turun yhteistyökuntien kanssa. Koulutus on maksuton näiden yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Hyvä hallinto luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Tiedämme, miten toimimme ja vältämme turhat riidat. Teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa.

Mukaan kannattaa ottaa oman seuran säännöt. Koulutuksen aikana voidaan prosessoida seurojen omia sääntöjä

Ajankohta: maanantaina 7.10.2019 klo 17.30-20.30 ilmoittautumiset viimeistään 23.9. mennessä tämän linkin kautta

Paikka: Turku, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin

Kouluttaja: Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, ESLU
On toiminut vuodesta -81 päätoimisesti urheilun ja liikunnan parissa, sekä sen ohella vapaaehtoisena lähes kaikessa seuratoimintaan liittyvässä: harrastajana, pelaajana, vastuuvalmentajana, harrastajan vanhempana, jaoston puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, kouluttajana, kurinpitäjänä, sparraajana jne.

”Ei ole olemassa sitä yhtä oikeaa tapaa tehdä näitä seuratoiminnan asioita, vaan niitä voi tehdä hyvin monella eri tavalla hyvin, riippuen mm. tilanteesta, toimintaympäristöstä ja ajasta”