Hyvän seuran verotus 2.12.2019 Raisio

2.12.2019 - 2.12.2019

Tämä koulutus järjestetään yhteistyössä: Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon ja Turun yhteistyökuntien kanssa. Koulutus on maksuton näiden yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Koulutus on tarkoitettu seuratoimijoille ja seurajohdolle

Raha liikkuu urheiluseurassa. Aina, kun näin tapahtuu, pitää miettiä myös rahan verotuksellisia näkökulmia.
Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seuran maksamia kulukorvauksia. Tehdään myös pieni katsaus urheilijoiden rahastojärjestelmään. Käsittelyssä on mm. urheilutoiminnan tulot, talkootyö ja matkakorvaukset vapaaehtoisille

Kouluttaja: Kari Ekman
Seuratoiminnan kehittäjä, ESLU
Kari on toiminut vuodesta -81 päätoimisesti urheilun ja liikunnan parissa, sekä sen ohella vapaaehtoisena lähes kaikessa seuratoimintaan liittyvässä: harrastajana, pelaajana, vastuuvalmentajana, harrastajan vanhempana, jaoston puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, kouluttajana, kurinpitäjänä, sparraajana jne.
”Ei ole olemassa sitä yhtä oikeaa tapaa tehdä näitä seuratoiminnan asioita, vaan niitä voi tehdä hyvin monella eri tavalla hyvin, riippuen mm. tilanteesta, toimintaympäristöstä ja ajasta”

Ajankohta: maanantaina 2.12.2019 klo 17.30-20.30 ilmoittautumiset viimeistään 18.11.mennessä tämän linkin kautta

Paikka: Raisio, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin