Ikääntyneiden liikunta urheiluseurassa -webinaari 16.9.2021

16.9.2021 - 16.9.2021

Ikäihmiset kaipaavat yhteisöllisyyttä ja tekemistä, joka tuo iloa arkeen ja samalla ylläpitää terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä. Ikäihmiset haluavat myös eläkkeelle siirrettyään jatkaa aikaisempia liikuntaharrastuksiaan? Kuntaliiton väestöennusteen mukaan vuonna 2030 yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä (26,3 %) on suurempi kuin 0 - 24-vuotiaiden (24,3 %).
             
Tiedätkö, miten väestörakenteen muutos vaikuttaa seurasi toimintaan? Onko seurallasi valmius vastata tarpeeseen ja osaamista tarjota ikäihmisille liikuntapalveluita?

Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ikääntyneiden liikuntaa urheiluseurassa. Webinaarin tavoitteena on innostaa ja auttaa urheiluseuroja liikuntatoiminnan suuntaamisessa ikäihmisille. Kuulemme myös käytännön esimerkkejä seurakentältä.

Koulutus on maksuton;
Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon, Turun yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille. Koulutus on tarkoitettu yli 15-vuotiaille ohjaajille.


AJANKOHTA: torstai 16.9.2021 klo 17.30-20.30.
ilmoittautumislinkki siirtyy toiselle sivustolle.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ikääntyneiden liikunta urheiluseurassa -webinaariin viimeistään 2.9.

KOULUTUSPAIKKA: Koulutus toteutetaan webinaarina, ilmoittautuneille lähetetään ohjeet webinaariin liittymisestä ilmoittautumisajan jälkeen.

KOULUTTAJAT: Saila Hänninen, Ikäinstituutti ja Jurkka Virtala, LiikU

Lisätiedustelut: Jurkka Virtala, etunimi.sukunimi@liiku.fi, 040-9000 845.