Kiusaamisen ja häirinnän ennaltaehkäisy sekä siihen puuttuminen urheiluseuratoiminnassa 2.12.2021 verkkokoulutus

2.12.2021 - 2.12.2021

Koulutus on suunnattu urheiluseurojen valmentajille ja seuratoimijoille. Tavoitteena on lisätä valmentajien ja seuratoimijoiden valmiuksia puuttua ja ennaltaehkäistä kiusaamista sekä häirintää urheilutoiminnassa.   


Koulutuksen aikana pohditaan kiusaamista ja häirintää ilmiönä sekä pureudutaan siihen, miten ennaltaehkäiseviä rakenteita ja käytäntöjä otetaan käyttöön urheiluseuroissa. Puuttumisen sekä tunnistamisen keinot ja osaaminen ovat tärkeä osa valmentajien ja seuratoimijoiden tekemää työtä. Käydään läpi erilaisia puuttumisen keinoja, joita voi hyödyntää seuratoiminnassa. Koulutuksen aikana teemaan syvennytään case-esimerkin avulla.

Koulutus on maksuton;
Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon, Turun yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille. Koulutus on tarkoitettu yli 15-vuotiaille ohjaajille.

AJANKOHTA: torstai 2.12.2021 klo 17.00-20.00.
Ilmoittautumislinkki siirtyy toiselle sivustolle.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kiusaamista ja häirinnän ennaltaehkäisy sekä siihen puuttuminen urheiluseuratoiminassa viimeistään 18.11.

KOULUTUSPAIKKA: Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, ilmoittautuneille lähetetään ohjeet koulutukseen liittymisestä ilmoittautumisajan jälkeen.

KOULUTTAJA: Pauliina Lius, asiantuntija, Et ole yksin -hanke, Väestöliitto.

Lisätiedustelut: Jurkka Virtala, etunimi.sukunimi@liiku.fi, 040-9000 845.