Lasten Liike -koulutus aloittelevat ja nuoret ohjaajat 6.6.2022 Rauma

6.6.2022 - 6.6.2022

Antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Erinomainen startti ohjaajan polulle.

Ohjaaja saa koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun.
Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Saat myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.
Olympiakomitea edistää Lasten Liike -toimintaa paikallisesti liikunnan aluejärjestöjen, kuntien sekä urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa.

Kokonaiskesto: 6 tuntia; ennakkotehtävä 1 t, kontaktiosa 4 t ja pienryhmäverkossa 1 t (~1-3 kk kontaktiosan jälkeen)

Kontaktiosan ajankohta: maanantaina  6.6.2022 klo 16.30-20.30 Rauma  Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 23.5. mennessä

Hinta: koulutus on maksuton kaikille asiasta kiinnostuneille, opetus- ja kulttuuriministeriö tukee tätä. Ilmoittautumisesi on sitova.