Lasten Liike -koulututus kokeneet ohjaajat ja valmentajat, opettajat 8.6.2022 Salo

8.6.2022 - 8.6.2022

oulutus kohdentuu kokeneille ohjaajille, valmentajille ja opettajille. Se syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

Ohjaaja saa koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun.
Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Olympiakomitea edistää Lasten Liike -toimintaa paikallisesti liikunnan aluejärjestöjen, kuntien sekä urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa.

Kokonaiskesto: Koulutuksen kesto 4 tuntia. Ennakkotehtävä 1 t, kontaktiosa 3 t.

Kontaktiosan ajankohta: keskiviikkona 8.6.2022 klo 17.00-20.00 Salo. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 30.5. mennessä

Hinta: koulutus on maksuton kaikille asiasta kiinnostuneille, opetus- ja kulttuuriministeriö tukee tätä. Ilmoittautumisesi on sitova.