Lasten liikunnan ohjaajakoulutus 14.9.2019 Laitila

14.9.2019 - 14.9.2019

Tämä koulutus järjestetään yhteistyössä: Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon ja Turun yhteistyökuntien kanssa. Koulutus on maksuton näiden yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Koulutus sopii aloitteleville ohjaajille, mutta antaa eväitä kokeneemmillekin ohjaajille.

Koulutuksen sisältö:
Osa 1. Tervetuloa lasten ohjaajaksi
Koulutuksessa saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikunnan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

Osa 2. Monipuolinen lasten liikunta
Koulutuksessa syvennetään monipuolisen liikunnan merkitykseen lasten ja nuorten kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelman tekemiseen.

Osa 3. Fyysinen toimintakyky lasten liikunnassa
Koulutus painottuu fyysisen toimintakyvyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

Ajankohta: lauantaina 14.9.2019 klo 9.00-15.30, ilmoittautumiset viimeistään 3.9. mennessä tämän linkin kautta

Paikka: Laitila, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin

Kouluttaja: Anna Blomroos, liikunnanohjaaja AMK, tapahtumatuottaja LiikU