Lasten liikunnan ohjaajakoulutus 18.8.2018 Rauma

18.8.2018 - 18.8.2018

LASTEN LIIKUNTA KOULU-SEURA YHTEISTYÖ

Tämä koulutus on tarkoitettu Lasten liike kerho-ohjaajille.

Koulutuksen sisältö:
OSA 1: TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJAAJAKSI
Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.
OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA
Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen.
OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA
Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

Ajankohta: lauantai 18.8.2018 klo 9-16
Paikka: ilmoitetaan myöhemmin kaikille ilmoittautuneille
Kouluttaja: Laura Mäkinen, LiikUn kouluttaja
Hinta: raumalaisille seuraohjaajille ja Rajatonta seurakoulutusten yhteistyökunnille (Kaarina, Laitila, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo, Turku).
Muille hinta on 80 €/hlö. Koulutus sisältää kolmen osion kirjan. Koulutus ei sisällä lounasta, ota omat eväät mukaasi.

Ilmoittaudu viimeistään 1.8. tämän linkin kautta