Liikuntaleikkikoulu ohjaajakoulutus 12. ja 13.9.2020 Pori

12.9.2020 - 13.9.2020

Liikuntaleikkikoulu on 2-6-vuotiaille lapsille suunnattu liikuntaharrastamisen konsepti.
Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, lasten liikunnan asiantuntijoiden suunnittelemat valmiit tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa urheiluseuroissa, yhdistyksissä ja varhaiskasvatuksessa.

Urheiluseuroissa ja yhdistyksissä Liikuntaleikkikoulu on pienten lasten monipuolinen ja laadukas liikuntaharrastus. Varhaiskasvatuksessa Liikuntaleikkikoulu tukee varhaiskasvatusyksikön liikuntakasvatusta.

Liikuntaleikkikoulun sisältö on suunniteltu vastaamaan varhaisvuosien liikuntasuosituksia (2016). Liikuntaleikkikoulu tukee Ilo kasvaa liikkuen - ohjelman pienten askelten toteuttamista.
Liikuntaleikkikoulun valmiit tuntimallit kehittävät lasten perusliikuntataitoja monipuolisesti ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Ohjaajakoulutuksessa teemoina ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen, liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa.

Liikuntaleikkikoulu -ohjaajakoulutuksessa osallistuja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä ohjaajakansion valmiine tuntimalleineen. Koulutuksen jälkeen ohjaaja voi tilata Liikuntaleikkikoulun lisämateriaaleja Olympiakomitean verkkokaupasta.

Koulutukseen voi osallistua 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Liikuntaleikkikoulun vastuuohjaajan täytyy olla aina 18 -vuotias; nuoremmat toimivat ryhmän apuohjaajina. Koulutus on avoin kaikille. Koulutus sisältää ennakkotehtäviä.

Aika: la 12.9. klo 9.00-17.00 ja su 13.9.2020 klo 9.00-17.00 Pori
ilmoittaudu viimeistään 28.8.2020 Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Hinta: 200 €, sis. koulutuksen, 2xruoka, kahvit/teen, koulutuksen materiaalit. Olympiakomitea tukee koulutuksen järjestämistä 
Kouluttajat: Susanne Kokko ja Minna Okkonen, Liikkari kouluttajat, LiikUn kouluttajat