Miten huolehditaan valmentajan hyvinvoinnista 5.10.2021 verkkokoulutus

5.10.2021 - 5.10.2021

Koulutus on tarkoitettu kaikille valmentajille, ohjaajille, seuraihmisille ja opettajille, jotka ovat tekemisissä valmennuksen sekä urheilutoiminnan kanssa.
 
Valmentajien hyvinvointi on yksi merkittävä tekijä urheilijan menestymisen taustalla. Hyvinvoiva valmentaja jaksaa innostua ja kehittää omaa valmennustaan, mikä on urheilijoiden etu. Valmentajien hyvinvointia ei kannata sivuuttaa. Se tiedetään tutkimuksista, että väsyessään, valmentaja jättää päätoimisen työnsä, vaikka ei jättäisi valmentamista. Tämä ei ole organisaation etu. Valmentajien työnantajien kannattaakin nähdä valmentajiin panostaminen investointina, ei kustannuksena.
 
Tässä ytimekkäässä kahden tunnin koulutuksessa kouluttaja Satu Kaski käy läpi, mitkä tekijät ovat tyypilliset valmentajaa kuormittavat tekijät urheilussa. Saat valmentajana sekä seuraihmisenä ymmärrystä hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä urheilukulttuurissa ja -organisaatioissa. Koulutus auttaa pysähtymään omaa hyvinvointia tukevien ja kannattelevien tekijöiden äärelle.

Koulutus on maksuton;
Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon, Turun yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille. Koulutus on tarkoitettu yli 15-vuotiaille ohjaajille.

AJANKOHTA: tiistai 5.10.2021 klo 17.30-19.30.
Ilmoittautumislinkki siirtyy toiselle sivustolle.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Miten huolehditaan valmentajan hyvinvoinnista viimeistään 21.9.

KOULUTUSPAIKKA: Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, ilmoittautuneille lähetetään ohjeet koulutukseen liittymisestä ilmoittautumisajan jälkeen.

KOULUTTAJA: Satu Kaski, Suomen Valmentajat ry

Lisätiedustelut: Jurkka Virtala, etunimi.sukunimi@liiku.fi, 040-9000 845.