Motivoiva valmennus lapsilähtöisessä harjoitusympäristössä (VOK-1 Alueet) 11.4.2023 Harjavalta

11.4.2023 - 11.4.2023

Koulutuksessa tutustutaan lasten liikunnan periaatteet ja niihin tekijöihin, joiden vuoksi lapset ovat mukana urheilussa. Koulutuksessa tutustutaan elementteihin, joilla voidaan lisätä laatua ohjatussa harjoituksessa. Itsemääräämisteorian kautta saat vinkkejä siihen, miten lasten sitoutumista ja hyviä kokemuksia liikkumiseen voi tukea. Yhdessä muiden kanssa ideoidaan käytännön valmennustyötä lapsilähtöisessä ympäristössä. Käytännön harjoituksessa saat vinkkejä ja ideoita monipuolisiin harjoitteisiin toteutettavaksi lasten kanssa.

Koulutus kuuluu alueiden 1-tason Valmentaja- ja ohjaajakoulutuskokonaisuuteen (VOK-1 alueet). Koulutus sisältää ennakkotehtävän sekä oppimistehtävän koulutuksen jälkeen. Kesto 3 h + n. 3 h ennakko- ja oppimistehtävät. Koulutustodistuksen saaminen edellyttää tehtävien suorittamista.

AJANKOHTA: torstai 11.4.2023 klo 17.30-20.30
KOULUTUSPAIKKA: Harjavalta. Tarkempi kutsu lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
KOULUTTAJA: Marko Mäenpää, kehittämispäällikkö, seuratoiminta, LiikUn kouluttaja
Ilmoittautuminen ja lisätiedot 8.4. mennessä tämän linkin kautta

Lue lisää näistä koulutuksista!

Satakunnan Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkostossa on tällä hetkellä mukana 15 kuntaa/kaupunkia Satakunnasta. Kumppanuusverkoston tavoitteena on vahvistaa liikunnan asemaa kunta-, seutu- ja aluetasolla, syventää kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden esim. urheiluseurojen välistä yhteistyötä sekä tuottaa toimintamalleja väestön hyvinvoinnin edistämiseksi liikunnan keinoin.

Yksi tärkeä osa yhteistyötä on kumppanuusverkoston mahdollistamat Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset urheiluseuroissa toimiville henkilöille. LiikUn toteuttamat laadukkaat ohjaaja-, valmentaja- ja seuratoimijan koulutukset ovat yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen henkilöille maksuttomia.

Koulutuksiin voi osallistua myös Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkoston ulkopuolisista kunnista, jos koulutuksessa on vielä tilaa. Kumppanuusverkoston ulkopuolisille osallistujille koulutukset ovat maksullisia ja hinta määräytyy koulutuskohtaisesti.


HINTA:
Yhteistyökuntien osallistujat
Koulutus on maksuton: Euran, Eurajoen,Harjavallan, Huittisten, Jämijärven,Kankaanpään, Karvian,Kokemäen,  Merikarvaian, Nakkilan,  Pomarkun, Porin,  Rauman, Säkylän, ja Ulvilan  rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Muiden kuntien osallistujat
Jos koulutuksessa on tilaa, muiden kuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille koulutuksen hinta on 80 euroa. Täytäthän laskutustiedot ilmoittautuessasi