Nuoren urheilijan ravinto 16.1.2020 Naantali

16.1.2020 - 16.1.2020

Riittävä ja monipuolinen syöminen on yhtä tärkeää kuin oikea harjoittelu ja lepo. Laadukas ja riittävä syöminen on urheilijan kehittymisen edellytys. Sen avulla voidaan tehostaa palautumista ja vähentää vamma- ja sairastumisriskiä. On tärkeää opetella monipuolisen ruokavalion periaatteet jo nuorena.
Koulutuksen sisältöjä:
• hyvän arkiruokailun periaatteet
• ateriarytmit
• välipalat palautumisen tukena
• kilpailupäivän ruokailun suunnittelu

Ajankohta: torstaina 16.1.2020 klo 17.30-20.30, ilmoittaudu viimeistään 2.1.2020, ilmoittautuminen ja lisätiedot

Paikka: Naantali, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin

Kouluttaja: Päivi Vilén, LiikUn kouluttaja, liikunnanohjaaja, valmentajakoulutuksen erikoistumisopinnot, Terve urheilija -kouluttaja.
www.liiku.fi/rajattomatseurakoulutukset
Koulutus on maksuton; Turun, Kaarinan, Laitilan, Liedon, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Raision, Ruskon, Sauvon yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Lisätiedustelut: Maikku Miettinen, 0409000843, etunimi.sukunimi@liiku.fi