Somekoulutus Urheiluseuroille Turku

16.5.2019 17:30

Miten seuralle saataisiin uusia jäseniä? Entä miten saisi houkuteltua sponsoreita seuralle tai urheilijalle? Mitä somessa oikein kannattaa edes julkaista? Urheiluseurat ovat monesti jo sosiaalisessa mediassa, mutta monessa seurassa siellä toimimista ei välttämättä ole suunniteltu sen tarkemmin.

Urheiluseuroille suunnatussa somekoulutuksessa tutustutaan ruohonjuuritasolta lähtien niin someen, verkkosivuihin kuin verkkoanalytiikkaan. Koulutuksessa esitellään käytännöllisiä tapoja saada kaikki tehot irti somen käytöstä esimerkiksi uusien harrastajien hankinnassa, lipunmyynnissä ja sponsorihankinnassa.

Kaiken kaikkiaan somekoulutuksen tavoitteena on viedä seurojen somen käyttöä ammattimaisempaan ja järjestelmällisempään suuntaan.

Hinta 60 euroa per osallistuja

torstai 16.5 klo 17.30-20.30 Turku LiikUn toimisto os.  Humalistonkatu 6, 5 krs., 20100 Turku., viimeinen ilmoittautumispäivä 2.5

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Turun koulutukseen tästä. 

KOULUTTAJAT:

Arttu Koivisto

Master Of Sports Studies, markkinoinnin tradenomi, eläköitynyt amerikkalaisen jalkapallon ammattilaispelaaja

Arttu Koivisto on tunnettu nimi amerikkalaisen jalkapallon piireissä niin Suomessa kuin Euroopassa. Ammattilaisuransa jälkeen Arttu opiskeli urheilujohtamisen maisteriohjelmassa ja keskittyy nyt jakamaan oppejaan suomalaisten urheiluseurojen tueksi. Ammattilaisuransa lisäksi Arttu on harrastanut useita muitakin lajeja, kuten painonnostoa, thainyrkkeilyä ja jalkapalloa.

Valentina Vannesluoma

Copywriter, digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, monen urheilulajin parissa kasvanut harrastaja

Valentina Vannesluoma on freelance-sisällöntuottaja ja -digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Monipuolisen taustansa ansiosta Valentinalla on laaja-alaista näkemystä verkkonäkyvyydestä ja digitaalisista työkaluista sekä miten yritysten ja urheiluseurojen kannattaisi hyödyntää niitä. Valentinalla on myös vahva tausta urheiluseuroissa toimimisesta ja harrastamisesta aina jalkapallosta, uinnista, ratsastuksesta ja tenniksestä taekwondoon.