Vastuullisuus seuratoiminnassa 15.2.2023 Kankaanpää

15.2.2023 - 15.2.2023

Urheiluyhteisön tavoitteena on kaikissa olosuhteissa vastuullinen liikunta ja urheilu. Vastuullisuuskoulutuksessa perehdytään urheiluyhteisön vastuullisuusohjelmaan ja peilataan teemoja oman seuran toimintaan. Koulutuksen aikana tarkastellaan hyvän hallinnon, turvallisen toimintaympäristön, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon, ympäristön ja ilmaston sekä antidopingin näkökulmia seuratoimintaan. Jokaisen aiheen jälkeen vaihdetaan ajatuksia kyseisestä teemasta. Koulutus antaa hyvät askelmerkit seuran vastuullisuusohjelman luomiseen ja keskusteluun vastuullisuudesta seuratoiminnassa.

AJANKOHTA: keskiviikko 15.2.2023 klo 17.30-19.30
KOULUTUSPAIKKA: Kankaanpää. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi kutsu koulutukseen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
KOULUTTAJA: Jurkka Virtala, seurakehittäjä, tapahtumatuottaja, LiikUn kouluttaja
Ilmoittautuminen ja lisätiedot 8.2. menneeesä tämän linkin kautta

Lue lisää näistä koulutuksista!

Satakunnan Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkostossa on tällä hetkellä mukana 15 kuntaa/kaupunkia Satakunnasta. Kumppanuusverkoston tavoitteena on vahvistaa liikunnan asemaa kunta-, seutu- ja aluetasolla, syventää kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden esim. urheiluseurojen välistä yhteistyötä sekä tuottaa toimintamalleja väestön hyvinvoinnin edistämiseksi liikunnan keinoin.

Yksi tärkeä osa yhteistyötä on kumppanuusverkoston mahdollistamat Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset urheiluseuroissa toimiville henkilöille. LiikUn toteuttamat laadukkaat ohjaaja-, valmentaja- ja seuratoimijan koulutukset ovat yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen henkilöille maksuttomia.

Koulutuksiin voi osallistua myös Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkoston ulkopuolisista kunnista, jos koulutuksessa on vielä tilaa. Kumppanuusverkoston ulkopuolisille osallistujille koulutukset ovat maksullisia ja hinta määräytyy koulutuskohtaisesti.


HINTA:
Yhteistyökuntien osallistujat
Koulutus on maksuton: Euran, Eurajoen,Harjavallan, Huittisten, Jämijärven,Kankaanpään, Karvian,Kokemäen,  Merikarvaian, Nakkilan,  Pomarkun, Porin,  Rauman, Säkylän, ja Ulvilan  rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Muiden kuntien osallistujat
Jos koulutuksessa on tilaa, muiden kuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille koulutuksen hinta on 50 euroa. Täytäthän laskutustiedot ilmoittautuessasi.