Leiriohjaajaksi

Hae mukaan leiriohjaajaksi Pitkis- ja Kesis-liikuntaleireille! Leireillä pääset tutustumaan erilaisiin liikuntalajeihin ja saat arvokasta ohjaajakokemusta. Kun on toiminut ohjaajana Suomen suurimmilla liikuntaleirillä, on varmasti riittävästi työkaluja ja valmiuksia liikuttaa lapsia myös muissa tehtävissä tulevaisuudessa.

Pitkis-Sport ja Kesis-leiri ovat Suomen suurimpia monipuolisen liikunnan leirejä. Leirien tarkoituksena on tutustuttaa alle kouluikäisiä, perheitä, kouluikäisiä, nuoria sekä aikuisikään ehtineitä eri liikuntalajien saloihin ja siten viihtymään liikunnan parissa. Pitkis-Sport järjestetään Kokemäen Pitkäjärvellä ja Kesis-leiri järjestetään Sauvon Ahtelassa.

Miksi mukaan?

  • Kartutat ohjaajakokemusta
  • Tutustut uusiin kavereihin
  • Saat harjoitusta ohjaamiseen ja lasten liikuttamiseen
  • Pääset kokeilemaan eri liikuntalajeja ja nauttimaan mahtavasta leirifiiliksestä
  • Hyväksi ohjaajaksi tulee vain ohjaamalla!

Tehtävät
Tehtävien kirjo on laaja ja tehtäviä on paljon; lajijohtaja/lajiohjaaja, huoltoryhmä, siistijät, keittiö, kioski, järjestely-, ohjelma-, turvaryhmä, uinninvalvonta, ensiapu, kuljettaja, tiedotus, rakennus- ja purkuryhmä. Jokaisessa tehtävässä on vastuuhenkilö (päällikkö), joka vastaa ryhmäkohtaisesta koulutuksesta ja perehdyttämisestä. Lisäksi leirin järjestäjä järjestää keväällä ja kesällä koko kaartille koulutustilaisuuksia, joissa käydään läpi leiri kokonaisuudessaan.

Edellytykset Kesis-leirille
Leiriohjaajilta edellytämme 16 vuoden ikää, kiinnostusta lasten ja nuorten liikunnasta, aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä reipasta asennetta. Pääasia on, että suhtaudut myönteisesti lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan löytämiseen, olet kannustava ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Vaikka työ on vapaaehtoista, on siihen asennoiduttava kuin mihin tahansa työhön ja hoidettava se täydellä panoksella.

Edellytykset Pitkis-Sport leirille
Kouluttajalta odotamme, että olet täyttänyt 18 vuotta tai käynyt NJ-kurssit, olet iloinen ja reipas, lasten liikunnasta kiinnostunut, palvelualtis, aktiivinen, omatoiminen, ystävällinen, määrätietoinen ja yhteistyökykyinen. Vaikka työ on vapaaehtoista, on siihen asennoiduttava kuin mihin tahansa työhön ja hoidettava se täydellä panoksella

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla itseäsi kiinnostavaa liikuntaleiriä! 
Kesis-leiri                   Pitkis-Sport