LiikUn jäsenille Gatorade Centerin kokouspaketit erikoishintaan

LiikUn jäsenille monipuoliset kokouspaketit erikoishintaan 

Gatorade Centerin monipuoliset kokouspaketit antavat mahdollisuuden yhdistää tuottava kokous-ja koulutuspäivä aina viihtyisään illanviettoon asti.

Tarjoamme LiikUn jäsenille kokouspaketit erikoishintaan:

TPS:n ottelupäivien spesiaalitarjous:

Iltakoulutus sisältää alkuun kahvin sekä teen ja makean leivonnaisen. Herkullinen illallinen nautitaan Delin TexMex- buffetista ja ilta jatkuu ottelun seuraamisen merkeissä.

50€/henkilö sisältäen liput otteluun.

Koulutus Luentosalissa:

Luentosalissa on mahdollista järjestää isompia koulutuksia. Aamulla järjestettävään kokoukseen järjestetään mukaan aamupala ja illalla järjestettävään kokoukseen kahvitarjoilu kera suolaisen tai makean herkun.

15€/henkilö

Kokous- ja koulutuspaketteihin sisältyy kokoustila vakiomuodossa 2-80 hengelle sekä tarjoilut valintanne mukaan. Käytössänne on kokoustekniikka sisältäen dataprojektorin, valkokankaan, langattoman verkkoyhteyden, television sekä yleisimmät liitännät (HDMI, VGA) Pyynnöstä varaamme käyttöönne fläppitaulun sekä äänentoiston. Gatorade Centerille saapuminen on vaivatonta ja alueella on runsaasti parkkipaikkoja, jotka ovat tapahtuma-aikojen ulkopuolella maksuttomasti käytössänne.

Ethän epäröi vaan ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme kokouspaketin juuri sinun seurasi tai yhteisösi toiveiden ja tarpeiden mukaisesti

Veera Oikari

Kokoustilat ja yritystapahtumat

+358406361975

veera.oikari@tps.fi

HC TPS Turku Oy

Ajankohtaista