LiikUn seurakehittäjät pähkinänkuoressa

Maikku Miettinen on jäänyt pois LiikUn seurakehityspäällikön tehtävistä 31.5. Suuri kiitos vielä Maikulle suuresta panoksestaan LiikUn seuratoiminnan eteen tehdystä työstä. Onneksi pääsemme jatkossakin ottamaan oppia monista koulutuksista, joita Maikku LiikUlle kouluttaa.   

LiikUn seurakehittäjä Jurkka Virtala on kesän ajan yhteyshenkilönä kaikissa seuratoiminnan asioissa. Marko Mäenpää aloittaa seurakehittäjänä LiikUssa 1.8. Päätoimialueenaan Varsinais-Suomi. Ohessa on lyhyet esittelyt seurakehittäjistä, jotta tiedätte henkilöt, joihin olla yhteydessä seura-asioissa. Markon laajempi esittely on luvassa syksyn aikana, kun hän on aloittanut tehtävänsä LiikUssa. Olkaa siis yhteydessä ja pidetään seurakenttä vireänä. 

 

Kuka olet? Jurkka Virtala 

Ikäsi? 48 

Asuinpaikkakuntasi: Pori 

Asuuko luonasi muita? Vaimo ja 18-vuotias lukiolaismies sekä toisinaan kotoa muuttanut 21-vuotias opiskelijamies 

Työurasi? Pullopoika, postipoika, konsulentti ja vuodesta 1997 LiikUlla eri tehtävissä: mm. nuorisokouluttaja, leiritoiminnan kehittäjä (noin 20 vuotta tehtävänä oli Pitkis-Sport liikuntaleiri ja muut tapahtumat) sekä nyt viimeiset vuodet seurakehittäjänä ja Satakunnan urheilugaalan tapahtumatuottajana. 

Seurat elämäsi varrella? Lätkä -77, Uudenkaupungin Roima, Uudenkaupungin Urheilijat, Rauman Lukko, Porin Ässät, Porin Kiekko-Salamat ja Luvian Kiekko.  

Harrastuksesi? Mökkeily, melonta, maastopyöräily, pallopelit, rättisitikka ja penkkiurheilu. 

Mieluisin liikuntaväline? Pallo ja maila. 

Sykähdyttävin hetki viimeisen vuoden aikana? Rauman Lukon mestaruus. 

Seuratoiminta on... yhteisöllistä, vuorovaikutteista, opettavaa, tasa-arvoista, pitkälti vapaaehtoista, ammattimaista ja liikuttavaa. 

Innoissani olen...uuden oppimisesta ja mahdollisuudesta auttaa seuratoimijoita onnistumaan. 

 

 

Kuka olet? Marko Mäenpää  

Ikäsi? 36 

Asuinpaikkakuntasi? Lieto 

Asuuko luonasi muita? Vaimo, 11-vuotias tytär, 8-vuotias poika ja kaksi kissaa. 

Työurasi? Viimeiset seitsemän vuotta olen työskennellyt luokanopettajana, sitä ennen vuoden kouluyhteisöohjaajana, neljä vuotta koulunkäynninohjaajana ja kaksi vuotta valmennuskoordinaattorina TPS juniorijääkiekossa. Toimin luokanopettajan töiden ohessa kolme vuotta oto-valmennuspäällikkönä TarU Hockeyssa. 

Seurat elämäsi varrella? Näitä on jonkin verran ollut. Jääkiekkoa, yleisurheilua ja jalkapalloa TarU:ssa. Pelkästään jääkiekon osalta K-67, TPS, SaPKo, VG-62, TuTo Hockey jalkapallossa ÄIFK ja PöKa. 

Harrastuksesi? Jääkiekko, kuntoilu, junioreiden valmentaminen jääkiekossa ja jalkapallossa. 

Mieluisin liikuntaväline? Kaikki mailat. Tykkään pelata erilaisia mailapelejä. 

Sykähdyttävin hetki viimeisen vuoden aikana? Varmastikin se, kun sain tietää tulleeni valituksi seurakehittäjäksi. Toinen sykähdyttävä hetki oli neljän vuoden rupeaman jälkeen 6. luokkalaisten saattaminen alakoulusta yläkouluun. 

Seuratoiminta on... Seuratoiminta on merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa ja yksi tärkeä palanen ihmisten hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja edistämisessä. Seuratoiminta tarjoaa elämyksiä ja mahdollisuuksia harrastaa tai kilpailla kunkin omien mieltymysten mukaan.  

Innoissani olen... Innoissani olen aloittamassa työt 1.8. ja odotan innolla myös seurojen kanssa tehtävää yhteistyötä. 

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää! Elokuussa tavataan