Tervetuloa Pekka Potinkara - LiikUn uusi aluejohtaja!

Aluejohtajana LiikUn perustamisesta asti toiminut Jari Haapanen jää eläkkeelle tämän vuoden aikana. Pekka Potinkara on LiikUn uusi aluejohtaja.

Jarin läksiäiskaffeet juodaan 2.10. klo 14.30-17.00. Tervetuloa kaffeelle potkaisemaan Jari eläkkeelle ja tutustumaan Pekkaan. Kutsu on ohessa.

Valokeilassa: Pekka Potinkara

Olen Pekka Potinkara, 57-vuotias Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n tuore aluejohtaja. Olen syntynyt Lieksassa, josta opiskelujen ja työtehtävien kautta päädyimme vaimoni kanssa reilut kaksi vuotta sitten Turkuun. Nyt jo aikuinen tyttäremme asuu ja on töissä Helsingissä.

Minulla on liikunta-alan koulutus. Vierumäellä suoritetun liikunnanohjaajatutkinnon jälkeen valmistuin Jyväskylän yliopistosta liikuntatieteiden maisteriksi. Ennen nykyistä pestiäni vastasin urheilualan ammatillisesta edunvalvonnasta Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYssä, jossa vastuullani oli myös yhden YTYn jäsenyhdistyksen, Suomen Ammattivalmentajat SAVALin toiminnanjohtajan tehtävät. Aiemmin olen toiminut pitkään päätoimisena ammattivalmentajana tenniksen parissa, sekä urheiluseuran että lajiliiton tehtävissä.

Liikunnan ja urheilun toimintaympäristön tunnen hyvin. Verkostooni kuuluvat erityisesti suomalaiset ja kansainväliset valmentajajärjestöt, Olympiakomitea, urheilun lajiliitot, useiden eri lajien urheiluseuroja sekä suomalaiset liikunta-alan koulutustahot.

Ajankohtaista