RIVE-hanke verkoston tapaaminen 13.12.2022

 

RIVE-hanke verkoston tapaaminen ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

 

Tervetuloa mukaan RIVE-hanke verkoston live-tapaamiseen tiistaina 13.12.2022 klo 17.30-19.30 Holiday Club Caribiaan Turussa. Hankkeessa tuetaan maahanmuuttajien kotoutumista liikunnan keinoin siten, että paikallistason toimijat (esim. kotoutumiseen hankerahoitusta saaneet kunnat/kaupungit, maahanmuuttajien kanssa työtä tekevät järjestöt, yhdistykset, seurat ja muuta tahot) saavat työkaluja ja vertaistukea tekemiseensä. 

Tapaamisen ohjelmassa on muun muassa LiikUn ajankohtaisia asioita RIVE-hankkeeseen ja muihin ajankohtaisiin asioihin liittyen, TPS Juniorijääkiekon esittelemä seura-case ulkomaalaistaustaisille suunnatusta toiminnasta sekä yhteistä keskustelua hyvistä käytänteistä, joita osallistujat ovat toteuttaneet joko omassa tai kohdanneet jonkun muun tahon toiminnassa. 

Tapaaminen on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton. Rive-hanketta tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tapaaminen aloitetaan kahvi/tee tarjoilulla sekä pienellä suolaisella syötävällä. Kaikille osallistujille jaetaan tilaisuuden päättyessä jotakin pientä kotiin vietävää.  

Jos sinä tai seuranne ei ole vielä mukana RIVE-hanke verkostossa, voit Ilmoittautua mukaan tästä linkistä

 

Alustava ohjelma: 

17.30 Kahvi/tee ja suolaista purtavaa jutustelun lomassa 

17.40 Tervetuloa ja LiikUn ajankohtaiset 

18.10 Seura-case – Khaledin luistelukoulu, TPS Juniorijääkiekko, Kalle Lahti, toiminnanjohtaja 

                      -haasteet ja onnistumiset 

                      -markkinointi ja viestintä 

18.40 Verkostossa mukana olevien kokemia hyviä käytänteitä maahanmuuttajien liikuttamiseen 

19.20 Päätössanat ja kotiin viemisten jakaminen