Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

Hakuaika vuoden 2021 seuratuelle on  13.11.-18.11.2020. Hakuohjeet julkaistaan ministeriön verkkosivuilla jo ennen haunavautumista. Hakulinkki sähköiseen palveluun avataan ministeriön verkkosivuilla sähköisenä Suomisport palvelussa. Hakijan (seuran) tulee kirjautua Suomisportin käyttäjäksi. Kirjautumisen voi tehdä ennakkoon valmiiksi täällä 

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. 

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena. 

Hakemuksen viimeinen sivu ”Hakemuksen viimeistely ja lähettäminen” on muuttunut siten, että nyt hakijalta vaaditaan tunnistautuminen. Tunnistautumisen voi tehdä vain seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö (yksi) nimenkirjoitusoikeudellinen. Tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Olennaista on se, että ilman tunnistautumista hakemusta ei voi lähettää. Seuran on hyvä varata aikaa hakemuksen lähettämiselle, koska tunnistautuminen tehdään samassa yhteydessä. Lue lisää