Tulevaisuusilta innosti Raision Jumppareiden seuratoimijoita

Raision Jumppareiden johtokunta ja johtokunnan jäsenten mukanaan tuomia tulevaisuuden uusia tekijöitä kokoontui LiikUn fasiloimana seuran tulevaisuusiltaan.  

Koolla oli parikymmentä seuran kehittämisestä kiinnostunutta toimijaa. Tavoitteena oli pohtia, miten johtokunnassa valitut kehityshankkeet varmistavat uuden vision toteutumisen.  Kehityshankkeita työstettiin toiminnallisin menetelmin ja sitä kautta saatiin monipuolisempi näkemys hankkeista.  Lisäksi pystytiin paremmin pohtimaan, mitkä hankkeet kiinnostavat aidosti tekijöitä.  Yksi keskeinen tavoite oli saada uutta intoa tekemiseen ja kuulla uusien toimijoiden näkemyksiä seuran toiminnasta.

”Saimme seuralle paremman kehittämisillan, kuin osasimme odottaa. Nyt on roimasti uutta puhtia, ideoita ja ajatuksia viedä toimintaa eteenpäin tällä timanttisella jengillä”, totesi seuran toiminnanjohtaja Tuulia Neulanen illan annista.

Iltaan virittäydyttiin kuulemalla osallistujien tarinoita seuran toiminnasta vuosien varrelta. Tarinoissa yhdistyi hienolla tavalla seuralle tärkeitä arvoja. Upeat tarinat liittyivät mm. ystävyyteen, kiitollisuuteen, rakkauteen ja kuulumiseen seuraan, mukaan ottamiseen, luottamiseen, rohkaisuun, kuunteluun ja huumorintajuun.

”Miten pukea sanoiksi nämä monet kymmenet tarinat seurasta, ajatukset, elämykset ja oivallukset? Ilta oli todellinen suksee. Seurassa sykkii suuri ja lämmin sydän ja miten paljon olikaan apua ulkopuolisesta fasilitoinnista ja nähdä, miltä seura näyttää ulkopuolisen silmin. Olo on kiitollinen” totesi seuran puheenjohtaja Teija Koskinen illan työstön jälkeen.

Toiminnanjohtaja Tuulian mukaan hankkeiden ja vision työstöä jatketaan seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Uudet toimijat olivat palanneet iltaan vielä seuraavina päivinä, joten melko varmaa on, että seura saa johtokunnan tueksi ja eri hankkeisiin uusia innostuneita toimijoita.

Raision Jumpparit pähkinänkuoressa

Raision Jumpparit on 32-vuotias monipuolinen ja lämminhenkinen raisiolainen liikuntaseura. Tarjolla on runsas kattaus laadukasta harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Seuran kilpalajeja ovat joukkuevoimistelu, telinevoimistelu, tanssi, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic. Jäsenmäärältään (yli 1300) Raision Jumpparit on Raision suurin urheiluseura ja Suomen Voimisteluliiton 19. suurin seura. Raision Jumpparit on lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnan Tähtiseura. Raision Jumpparit valittiin Vuoden Urheiluseura 2017 valtakunnalliseen finalistiviisikkoon.

Lue lisää https://www.raisionjumpparit.fi/