Urheilu Mehiläisen ja LiikUn Valmennus- & terveysseminaari lauantaina 12.10. Turussa

Urheilu Mehiläisen ja LiikUn Valmennus- & terveysseminaari järjestetään lauantaina 12.10.2019 Turussa  Biocityssä (Presidentti-auditorio) sekä Mehiläinen NEOn tiloissa.

Puhujina mm. Veikka Gustafsson, Marko Yrjövuori ja Jussi Rantanen.

Asiantuntevien puheenvuorojen lisäksi seminaarissa on käytännönläheisiä työpajoja. Aiheina on mm. uni, palautuminen, lihashuolto -ja tasapaino, urheiluvammat sekä psyykkinen valmennus. Seminaari on suunnattu erityisesti junioriurheilun parissa toimiville valmentajille, joukkueenjohtajille ja huoltajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Lisätiedot ohjelmasta, tarkempi aikataulu  ja ilmoittautuminen seminaariin LiikUn verkkosivuilla elokuun lopussa. Varaa aika kalenteriisi! 

Päivän huippuohjelma ja lounas, hintaan 35 euroa!

Veikka Gustafsson – Tavoitteiden saavuttaminen

Veikka on Suomen tunnetuin ja kansainvälisestikin hyvin arvostettu vuorikiipeilijä. Hän on ensimmäisenä suomalaisena noussut Mount Everestin huipulle ja on 17:s ihminen maailmassa, joka on kiivennyt kaikille 14:lle yli 8 000-metriselle vuorelle. Veikka onkin tiivistänyt, että sisulla ja kovalla yrittämällä pääsee aika pitkälle. Erittäin haastavissa olosuhteissa selviytyminen on vaatinut vastuun kantamista, tiimityötaitoja, riskien hallintaa ja ennen kaikkea kristallin kirkkaita tavoitteita.

Marko Yrjövuori – Huippusuorittajan jaksaminen

Marko toimii Urheilu Mehiläisessä valmennuksen asiantuntijana ja pitää vastaanottoa mm. Mehiläinen NEO:ssa. Marko on työskennellyt Yhdysvalloissa vuosia mm. NHL-joukkueissa ja NBA:n fysiikkavalmentajana sekä valmentanut lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia huippu-urheilijoita.

Jussi Rantanen – muuttuva urheiluvakuuttaminen

Jussi on lihasvammojen hoidosta väitellyt lääketieteen tohtori ja dosentti, Urheilu Mehiläisen vastuulääkäri sekä entinen kilpapurjehtija. Yli 25 vuoden kokemus urheiluvammojen hoidosta sekä urheilija- ja seurayhteistyöstä, niin harraste kuin ammattitasolla on vaatinut häneltä syvällistä paneutumista urheiluvakuuttamiseen.

Ajankohtaista