Rauman ja Eurajoen maksuttomat koulutukset

Rauman ja Eurajoen liikuntatoimet tarjoavat yhteistyössä LiikUn kanssa maksuttomia koulutuksia liikuntaseurojen toimijoille syksyllä 2017

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään kymmenen. Osallistujamäärä on 10-30 henkilöä koulutuksesta riippuen.

Seuran sopimukset to 2.11.2017 klo 17.30-20.30 Rauma

Millaisia sopimuksia seurallanne on, miten ne on laadittu ja kuka niitä seurassanne tekee? Illan aikana kerrotaan mm. mitä sopimuksissa täytyy ottaa huomioon. Keskitymme mm. työ-, valmentaja-, urheilija- ja pelaajasopimuksiin, niin harrastajien kuin kilpailijoidenkin osalta sekä seuran varainhankintaan liittyviin sopimuksiin.

Koulutus on tarkoitettu seurojen hallitusten jäsenille, toimihenkilöille, joukkueenjohtajille, valmentajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Aiheeseen tutustumme Legistumin asianajaja Teppo Laineen johdolla.

Suunnanmuutoksen kehittäminen ke 29.11.2017 klo 17.30-20.30 Rauma

Suunnanmuutos ilmenee urheilulajeissa eri tavoin. Vartalossa vaadittava toiminta ja taitovaatimukset vaihtelevat, riippuen suunnanmuutoksen tavoitteista. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia suunnanmuutokseen vaikuttavia tekijöitä ja harjoitellaan suunnanmuutoksen taitoa.

Koulutus koostuu tunnin teorialuennosta ja kahden tunnin käytännön harjoituksesta. Käytännön harjoituksessa lähestytään suunnanmuutosta liikkuvuuden, kehonhallinnan, voiman, nivelkulmien ja tekniikan kautta.
Kouluttajina toimivat Erik Piispa ja Mika Saari Suomen Valmentajista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 17.11. mennessä