Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset Satakunnassa

 

Satakunnan Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkostossa on tällä hetkellä mukana 13 kuntaa/kaupunkia Satakunnasta (Euran kunta, Eurajoen kunta, Huittisten kaupunki, Jämijärven kunta, Kankaanpään kaupunki, Karvian kunta, Kokemäen kaupunki, Merikarvian kunta, Nakkilan kunta, Pomarkun kunta, Porin kaupunki, Rauman kaupunki ja Säkylän kunta).

Kumppanuusverkoston tavoitteena on vahvistaa liikunnan asemaa kunta-, seutu- ja aluetasolla, syventää kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden esim. urheiluseurojen välistä yhteistyötä sekä tuottaa toimintamalleja väestön hyvinvoinnin edistämiseksi liikunnan keinoin.

Yksi tärkeä osa yhteistyötä on kumppanuusverkoston mahdollistamat Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset urheiluseuroissa toimiville henkilöille. LiikUn toteuttamat laadukkaat ohjaaja-, valmentaja- ja seuratoimijan koulutukset ovat yhteistyökuntien seurojen ja yhdistysten henkilöille maksuttomia.

Koulutuksiin voi osallistua myös Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkoston ulkopuolisista kunnista, jos koulutuksessa on vielä tilaa. Kumppanuusverkoston ulkopuolisille osallistujille koulutukset ovat maksullisia ja hinta määräytyy koulutuskohtaisesti

Koulutuksen toteutustapa: koulutuksissa otetaan huomioon turvallisuus ja voimassaolevat viranomaisten (THL) suositukset. Toteutamme jotkut koulutukset verkkokoulutuksena tai paikkakunnalla. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tarkemmat tiedot.  Jos koulutus toteutuu verkkokoulutuksena, tulet samaan tarkat ohjeet miten liityt mukaan verkossa. HUOM! Lähikoulutukset pyritään pitämään lähikoulutuksena, mutta koronatilanteen vuoksi niitä voidaan joutua toteuttamaan myös verkkokoulutuksena. Ilmoittautuneille tulee muutoksista tietoa ennakkoon.

Kaikki linkit siirtyvät toiselle sivustolle.SYKSYN 2022 KOULUTUKSET JULKAISTAAN KEVÄÄN/ALKUKESÄN AIKANA.


 

 


SYKSYN 2022 KOULUTUKSET JULKAISTAAN KEVÄÄN/ALKUKESÄN AIKANA.

 

Yhteistyökuntien osallistujat
Koulutus on maksuton: Euran, Eurajoen, Huittisten, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Rauman ja Säkylän yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille.

Muiden kuntien osallistujat
Jos koulutuksessa on tilaa, muiden kuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen jäsenille koulutuksen hinta on 50/60 euroa. Täytäthän laskutustiedot ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumisehdot:
Koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille lähetetään ennen koulutuksen alkua tarkemmat tiedot sähköpostitse.

HUOM!
Peruutusehdot, koskee kaikkia osallistujia: 
Peruutusilmoitus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin. Sairaustodistus toimitetaan LiikUn toimistoon (käsitellään tapauskohtaisesti). LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.

Koulutuksia koskevat yleiset kysymykset LiikUun: Sari Laaksonen etunimi.sukunimi(at)liiku.fi, 02-5296 600.
Lisätiedot: Jurkka Virtala, etunimi.sukunimi(at)liiku.fi, 040 900 0845.